Bærumssangen

Vi ønsker oss en helt ny bærumssang som kan synges på tvers av generasjoner, på skoler og i barnehager, på eldresentre, som allsang, av kor eller soloartister i mange år framover!

Bærum kommune har i år blitt en Syngende kommune og vårt mål er å skape sangglede og sangaktivitet for alle. Da passer det fint med en helt nyskrevet sang.

Hvordan sender du oss ditt bidrag?

Oversende opptak av din sang via WeTransfer, eller på annen digital måte, til juryleder Øystein Fevang med mailadresse: sjefsdirigenten@gmail.com.
Lag gjerne en morsom video til lydopptaket. Om du ønsker å la tekst og musikk tale for seg, lager du bare en «blank» video. Tekst og noter sendes på mail til juryleder.

Hvilke kriterier blir tillagt vekt ved kåring av vinnermelodien?

  • Teksten må kunne skape identitet og tilhørighet til Bærum kommune og ha med noe positivt om kommunen eller noe som skjer i kommunen.
  • Ordet Bærum må være med i sangen.
  • Sangen skal være melodiøs, og egne seg godt som allsang.
  • Maks lengde på sangen er 4 minutter.

Hvordan kåres vinneren?

Vinnersangen kåres av publikum og en fagjury. Publikum kan stemme på sin favoritt og publikumsstemmene blir lagt til stemmene fra fagjuryen.

I fagjuryen sitter:

Øystein Fevang (juryleder)
Sol Heilo (artist)
Berit Inger Øen (kultursjef)
Cecilie Rønning (Bærum Kulturråd)

Vinnersangen vil bli annonsert og fremført under åpningsforestillingen for Syngende Bærum. Foreløpig er åpningen lagt til Sandvika Byfest, lørdag 29. august, på Byscenen i Sandvika.

  • Frist for å sende inn ditt forslag er 15. juni

  • Vinneren mottar kr. 10 000!

Her kan du lese mer om Syngende kommune