1 til 10 av 12

rss feed Abonner på innlegg fra ordføreren

Byen ved fjorden

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen for september 2016: Sandvika i dag, i går, i morgen var tema da Sandvika feiret ti år som by i 2013. Ønskedrømmen for byen vår den gang var at Sandvika skulle bli den lekende og levende byen. Og hvis noen er i tvil; vi er på vei!

En skole for fremtiden

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen august 2016: Sommerferien er over, det er skolestart. Mange er spente på hva hverdagen vil bringe. Ekstra spente er selvfølgelig alle våre nye førsteklassinger og deres foreldre. Å begynne på ungdomsskolen eller videregående kan også bety sommerfugler i maven. Spørsmålene er mange, det ukjente betyr utfordringer. Da er det viktig med trygge og gode rammer i et raust og inkluderende miljø. En trygg skolehverdag er avgjørende for god læring. Det handler om å skape gode vilkår for mestring.

Honnør til dugnadsbæringen

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen juni 2016: Det skal være godt å bo og vokse opp i bærumssamfunnet. Gode lokalsamfunn bygges når vi jobber sammen og løfter i lag – vi får et varmere og mer inkluderende samfunn. Det er det frivilligheten bygger på.

Mai - en måned for ettertanke, takknemlighet og glede

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen mai 2016: Mai er kanskje årets vakreste måned. Det er måneden hvor alt våkner til liv i naturen – gresset blir grønnere, trærne får løv og blomstene blomstrer. Mai er måneden som byr på fridager, men også eksamen og russetid. Mai er nesten sommer og full av festdager, men først og fremst er mai Norges måned med rødt, hvitt og blått og en tid for ettertanke, takknemlighet og glede.

Finn frem sykkelen - det er vår!

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen april 2016: Like sikkert som at våren kommer hvert år, entrer syklene våre veier samtidig som hestehoven og blåveisen hilser oss og våren velkommen. For en herlig årstid og jeg har lyst til å slå et slag for hverdagssyklisten.

Den viktige nabopraten

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen mars 2016: NÅR FORANDRINGENS VIND BLÅSER, GÅR NOEN I SKJUL MENS ANDRE GÅR UT FOR Å BYGGE VINDMØLLER. Jeg opplever dette kinesiske ordtaket som en inspirasjon og ledetråd i tider der vi politikere er invitert inn for å tegne kommune- og regionkartet på nytt.

Fremtidens Bærum; større og sterkere - eller sterk nok alene?

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen februar 2016: Over hele landet diskuteres nå hvorvidt man skal slå sammen kommuner. 124 kommuner forhandler om sammenslåing og 244 kommuner utreder. Vårt kommunestyre har besluttet at vi skal snakke med Asker, Røyken og Hurum kommuner om en mulig felles fremtid. Her ønsker vi å engasjere deg i diskusjonen om fremtidens Bærum.

Se hverandre!

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen januar 2016: Det har vært en krevende inngang på det nye året. Vi er alle dypt preget av det ufattelig triste budskapet vi fikk om dødsfallet til en 13 år gammel pike fra Lommedalen. En slik tragedie skal ikke skje, og det er vanskelig å finne de riktige ordene. Mange har det vondt og er berørt. Mine tanker går til den nærmeste familien og alle berørte.

Omtanke for hverandre

Ordførerens hjørne i Bærumsavisen, desember 2015: Vi går nå inn i en høytid som for de fleste av oss er en kjærkommen anledning til å nyte dager med familie og venner. En tid de fleste har et sterkt, personlig forhold til. Dette er en tid for ettertanke og samling rundt det som er vesentlig i våre liv – omtanke for hverandre. Men alle gleder seg ikke til jul. Når det å mestre hverdagen oppleves som krevende, vil høytiden ofte oppleves enda vanskeligere. Mange kjenner på ensomhet, usikkerhet og sorg.