Som en av Norges største kommuner, har Bærum høye forventninger til innsats. Vi vil ha folk med ambisjoner – både på egne og samfunnets vegne. Våre 12 000 medarbeidere vet at resultater og utvikling ikke kommer av seg selv. Derfor forventer også de mye; faglig utvikling, godt lederskap og attraktive karrieremuligheter. Dette bidrar til å gjøre oss til en av landets beste arbeidsplasser. Sammen skaper vi fremtiden.

Tittel Avdeling Type
Rektor - Hosletoppen skole Heltid
Vernepleiere søkes til Bjerkelunden boliger avd. Åsterud Heltid
Avdelingssykepleier natt med arbeid hver 4. helg – Solbakken bo- og behandlingssenter Deltid
Sykepleier 100% fast stilling Solbakken bo- og beh.senter, Bærum kommune Heltid
Rådgiver bærekraft og planarbeid Strategi- og utviklingsenheten, Bærum kommune Heltid
SFO assistent Haug skole og ressurssenter Deltid

HR-enheten

HR-enheten har ansvar for å legge til rette for utvikling innen HR-området i et langsiktig perspektiv, og bidra til at all virksomhet innen HR-området er i tråd med kommunens arbeidsgiverstrategi.

Ønsker du å jobbe i Bærum kommune?

Vi kan dessverre ikke ta i mot åpne søknader, men legger ut alle våre ledige stillinger her. Håper du finner noe av interesse. Ellers så kan du ta direkte kontakt med det tjenestestedet du tenker det kan være relevant for deg å jobbe.

Det er også mulig å abonnere på ledige stillinger. Hvis du har registrert egen CV i Webcruiter, kan du enkelt aktivere en jobbagent for å få ledige stillinger sendt på e-post. Se veiledning (pdf).