Innovasjonsprisene 2020

Hurra, samfunnet åpner opp igjen og normal hverdag nærmer seg. Da er det veldig hyggelig å kunne invitere alle kommunens tjenester til å søke innovasjonsprisene for 2020. For mange har pandemien medført at dere har hatt mer enn nok med å håndtere egen tjeneste og egen hverdag. Nå kan vi forhåpentligvis begynne å se litt rundt oss å sjekke ut hva som har skjedd siden vi stengte ned.

Vi er nå veldig ivrige etter å få kjennskap til hva som har skjedd av nyskapende tjenester, prosesser, produkter og annet i løpet de siste 18 månedene. Vi vet det er mye. Vi må få det frem. Når denne prosessen settes i gang er det ikke bare for å kåre vinnerne, men for å løfte frem alt det spennende og interessante arbeidet som foregår rundt i tjenestene våre.

Igjennom flere år har Bærum kommune delt ut tre innovasjonspriser. Alle kommunens tjenester inviteres til å søke. Er dere tverrfaglige grupper eller prosjekter er det selvfølgelig mulig å søke sammen.

Innovasjonsprisen

Innovasjonsprisen deles ut til tjenester som har funnet frem til nye løsninger for kommunen, tatt dem i bruk og skapt verdi for brukere og innbyggere.

Stjæl med stil

Vi vet at det ikke er lett å finne opp de helt nye tingene, derfor vil vi gjerne heie på deg som er så lure at du «stjeler» smarte løsninger og tilpasser dem til din tjeneste. Da slipper du å finne opp alt selv. Derfor deler vi også ut «Stjæl med stil»-prisen.

Beste feil

Den blir ingen gode innovasjoner uten at vi tør å feile, men da er det viktig at vi også lærer av det. Bærum kommune ønsker å oppmuntre til at vi våger å dele også når vi feiler for å unngå det vi kaller en «0-feilskultur». Den tredje prisen din tjeneste har mulighet for å vinne er derfor prisen for «Beste feil»

Søknadsfristen er 8. november og vi håper virkelig du søker!

Alle søknader blir derfor delt på Bærum kommunes nettside «Innovasjon i Bærum kommune». Her finner du også mer informasjon og søknadsskjemaer for de enkelte prisene. Dersom du ikke vinner priser vil du likevel få delt innovasjonen din, det er også mulig vi kontakter deg for et blogginnlegg til Tanketanken.no

Vi håper å høre fra deg!  Spørsmål? Ta kontakt!

Hege Fossum, Innovasjon, Bærum kommune
hege.fossum@baerum.kommune.no

Innlegg - Tanketanken

Innlegg - Tanketanken