Leserinnlegg 1 til 10 av 51

rss feed Abonner på leserinnlegg fra ordføreren

Ny milepæl for Sandvika

For få dager siden markerte vi oppstart av reguleringsplanen for andre etappe av ny E18 fra Ramstadsletta til Nesbru.

Søppel til besvær

20 år gamle Petter Baumann Haavik hadde et viktig innlegg i Budstikka 20. april. Han skriver at han ikke liker å finne søppel ute i naturen. Jeg er helt enig med Petter - søppel hører ikke hjemme i naturen!

Visjoner og ambisjoner for Sandvika

Sandvika er i støpeskjeen. En moderne by skal formes. Vakre og viktige bygninger, som Rådhuset, Brambanigården, Malmskrivergården og Kunnskapssenteret er gode eksempler fra gammel og ny tid som er viktige markører når vi begeistret skal utvikle byen vår videre.

Et krevende år

I dag er det ett år siden nedstegningen av samfunnet som følge av pandemien. Litt optimistisk tenkte vi at dette tar noen måneder, og så er det over. Så enkelt ble det ikke.

Et trygt Bærum for alle

Bærum skal være et trygt sted for alle. Et trygt Bærum betyr et Bærum der man kan være den man er, og tro på det man vil, uten å bli utsatt for hat. Bærum kommune og Oslo politidistrikt går nå sammen om et større prosjekt for å forebygge hatefulle ytringer og hatkriminalitet i Bærum.

Mot lysere tider | Kronikk og leserinnlegg

Et usedvanlig krevende år går mot slutten. Pandemien har fått store økonomiske og menneskelige føl-ger, med engstelse, sorg og savn. Pandemien vil prege oss inn i 2021.

Våg å spørre! | Kronikk og leserinnlegg

I Bærum har vi tradisjon for å markere verdensdagen for psykisk helse som er 10. oktober. Vanligvis pleier kommunen og frivillige organisasjoner sammen arrangere en felles markering av dagen. Dette er en viktig del av vårt arbeid med å styrke den psykiske helsen i Bærum samt å bidra til et rausere Bærum. I år blir markeringen annerledes gjennom bruk av digitale møteplasser og mindre arrangementer. Årets tema er kanskje viktigere enn noen gang: I år oppfordrer vi dere til å spørre mer!