patrick-tomasso-1555134-unsplash-jpg

Ønsker du å kombinere norskopplæringen med språktrening og arbeidserfaring i en bedrift? Norskkurs med praksis er et spennende tilbud for deg som ønsker å jobbe i Norge.

Norskkurs med praksis gir deg opplæring i norsk, verdifull kunnskap om å jobbe i Norge og en mulighet til å praktisere norsk med kollegaer på en arbeidsplass. Du får en attest, en mulighet til å få en god referanse og et større nettverk. For mange er praksisplassen en god hjelp for å få jobb.

Norskkurs med praksis følger læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne.  Nivåene er definert etter det felles europeiske rammeverket for språk

Alle nye søkere blir kalt inn til en samtale for å kartlegge bakgrunn, ønsker og motivasjon. Hvilket kurs du får plass på, avhenger av norsknivået ditt, motivasjon og hva du ønsker å jobbe med i Norge.

Les mer om de forskjellige praksiskursene under.

Aktiv Norsk

Aktiv Norsk er et tilpasset norskkurs for deltakere med ulike læringsutfordringer. Inntak hele semesteret, under forutsetning av ledig plassFor påmelding eller mer informasjon, send e-post: elisabeth.falch@baerum.kommune.no.  Tlf: 97 95 70 44

Praksiskurset ga meg kunnskap som førte til at jeg fikk ett års vikariat i den barnehagen jeg hadde praksisplass. Takk!

Norskkurs med praksisplass

Voksenopplæringssenteret

Kontakt

Kontaktinformasjon

voks@baerum.kommune.no

Tlf: 67 50 67 50 (telefontid mandag - fredag: kl. 09.00. - 15.00)

Besøksadresse:

Kunnskapssenteret
Otto Sverdrups plass 4 
1337 Sandvika

Postadresse:

Voksenopplæringssenteret i Bærum
Postboks 700
1304 Sandvika

Her finner du oss