Lønnås omsorgsbolig

Tjenesteleder Kristin Burmo telefon 67 50 67 03

Avdelingssykepleier Sanja Dinic, telefon 67 50 67 00

Nøkkelinformasjon

Her kan du lese om regler for besøk ved omsorgsboligen under pandemien

Velkommen til Lønnås omsorgsbolig

Omsorgsboligen

Lønnås omsorgsbolig ligger vakkert og landlig til på Hosle, med barnehage og Lønnås gård som nærmeste nabo. Tomten har gode sol- og lysforhold og er ikke støybelastet. Det er bussholdeplass rett utenfor, og T-bane like ved. Østerås kjøpesenter og legesenter ligger i nærheten. Boligen er en 3 etasjers blokk med 6 leiligheter i hver etasje.

Lønnås omsorgsbolig er en avdeling under Lønnås sykehjem og rehabilitering. All vedtaksbasert bistand utføres av personalet. Omsorgsboligen disponerer ikke noen fellesrom, men er som en "vanlig" blokkleilighet. Leietakerne kan bruke kantinen på sykehjemmet.

Leilighetene

Lønnås omsorgsbolig består av 18 leiligheter på ca 40 kvm. Hver enkelt bruker disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenløsning, sovealkove og bad. Bod følger med hver leilighet. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm, med to-veis-kommunikasjon til personalet, er montert i alle leiligheter. Alle leiligheter i 1. etasje har  utgang til en egen hage, de andre har veranda med plass til stol og bord.

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

Det er anledning for beboerne ved Lønnås omsorgsbolig å delta ved fellesaktiviteter på sykehjemmet.

Aktivitetsplanen finnes på sykehjemmets info-skjerm ved inngangen. Lønnås omsorgsbolig har egen besøkshund. Boligen har fokus på hverdagsmestring.

Her finner du Facebooksiden til Lønnås

Faste ukentlige aktiviteter:

  • Mandag: Fellestrim
  • Tirsdager: Trim med fysioterapeut
  • Torsdag: Fellestrim
  • Fredag: Fredagsklubb; Fredagsklubben er et spleiselag blant omsorgboligens beboere. Man betaler kakene selv.
  • Omsorgsboligen har tilbud om å delta på aktivitetene som foregår på Lønnås.

Måltider

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Ellers kan man selv inngå et abonnement på middag fra Bærum Storkjøkken, eller kjøpe mat i kantinen på sykehjemmet.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis utifra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Frisør/fotpleier er tilknyttet sykehjemmet. Time bestiller man direkte eller via personalet. Betaling skjer direkte til frisøren/fotpleieren.

Nyttige lenker

Priser og egenandeler for helse- og omsorgstjenester

Åpningstider

Boligen har ikke spesifiserte besøkstider.

Telefon

67 50 67 00/ Nødnummer 480 20 050 (skal kun brukes når fasttelefon og vakttelefon ikke er i funksjon)

Besøksadresse

Fredheimlia 46
1362 HOSLE

Følg oss på Facebook