Ordførers spalte i Bæringen 3/21: Et vakkert ord – fryd – og en fin beskrivelse av en tilstand mange opplever om våren. Vi ser fryden når barna finner den første vårblomst og når dyrene kommer ut på beite. Det er varmere og Norge er på noe av sitt vakreste. Vi har startet gjenåpningen av samfunnet, og vi kan med forsiktighet gjenerobre en slags normalitet. Vi kan kaste av oss litt av mismotet fra i vinter.

Her om dagen hadde jeg anledning til å besøke vaksinesenteret på Rud. Jeg ble mektig imponert! Her er det vennlighet, velvillighet og effektivitet i skjønn forening. I de eldre aldersgruppene har oppslutningen om vaksineringen vært enorm. Utfordringen er fremdeles at vi får færre vaksiner enn vi trenger. Vi benytter stadig anledningen til å be nasjonale myndigheter om en økt tildeling av vaksiner til Bærum, herunder til personell som er ekstra utsatt.

Jeg håper og tror at også bæringene i de yngre aldersgruppene takker ja til vaksine når tiden kommer. Jeg gleder meg til å få første dose!

For andre året på rad feirer vi 17. mai på en litt annerledes måte. La oss likevel beholde fryden over alt det fine rundt oss. Det er vår!