Her kan du finne oversikt over de kommunale parkeringsplassene i Bærum kommune, inkludert betalingsmuligheter, pris og vilkår

Se oppdatert oversikt over kommunale parkeringsplasser i Bærum kommune for informasjon om pris og andre vilkår. Avvik fra oversikten kan av ulike årsaker forekomme. Det er viktig at bilfører er oppmerksom og forholder seg til skiltingen som regulerer strekningen/området der det parkeres.

På offentlige parkeringsplasser i Bærum kommune parkerer el-biler og hydrogenbiler gratis. Dette gjelder ikke hybridbiler.

For å betale parkeringsavgift, kan du benytte automatene på parkeringsplassene. Her er det mulig å betale med kort eller mynt. Det er også mulig å benytte en ekstern applikasjon for å betale med mobiltelefonen. Informasjon om takstsone og hvilke selskaper som tilbyr mobil betaling finner du på automatene. Dette er en ekstern tjeneste som tilbys av det enkelte firma og driftes ikke av Bærum kommune.

På de offentlige avgiftsplassene i Bærum kommune, er det også mulig å benytte elektronisk parkeringsbrikke (Smart Park). Denne benyttes sammen med et verdikort. Disse kan kjøpes hos Veiledningstorget ved hovedinngangen i Eyvind Lyches vei 10. Kontoret er foreløpig stengt pga. Covid-19. Følg med på våre hjemmesider for oppdatering.»

  • Pris på brikke: 950 kr inklusiv mva.
  • Verdikort 2 000 eller 4 000 kr inklusiv mva.
  • Gebyr per 2 000 kr i påfyll - 55 kr inklusiv mva.

Administrer parkering via EasyPark appen for smarttelefoner.

Nytt betalingssystem i Elias Smiths vei P-hus

Veier og parkeringsområder - Drift og forvaltning

Postadresser: 
Bærum kommune
Natur-, vei- og miljøforvaltning
Postboks 700
1304 Sandvika

Bærum kommune
Natur, idrett og veidrift
Postboks 700
1304 Sandvika

Telefon:
67 50 40 50

E-post: post@baerum.kommune.no