Laks

Kjøkkentjenesten lager hjemmelaget mat av høy kvalitet. Vi produserer ca. 1700 middagsporsjoner om dagen, der 1300 porsjoner leveres til sykehjem, omsorgsboliger og samlokaliserte boliger og resten kjøres hjem til hjemmeboende.

Antallet hjemmeboende som mottar vår mat er stadig økende.

Maten vi leverer er smakfull og næringsrik, og laget etter tradisjonelle oppskrifter. Våre kokker utvikler jevnlig nye oppskrifter, og strekker seg lang for å tilby alternative menyer og retter som sikrer at brukernes ønsker og behov blir ivaretatt.

Vi tilbyr en variert meny som planlegges i henhold til årstider og høytider.

Menyene følger Helsedirektoratets anbefalinger for eldre, og er det vi kaller for energi- og næringstett kost. Målsettingen med denne kosten er å forebygge og behandle underernæring. Denne kosten anbefales som standardkost for pasienter og brukere i sykehjem, hjemmesykepleie og ved dagsentre for eldre, samt ved enkelte avdelinger på sykehus.

Aspargessuppe Bakte-eplebåter-m-kanel Biff-Lindstrøm Biff-Stroganoff-m-ris Blomkålsuppe Blåbærpudding-m-vaniljesaus Brokkoli-blomkålsuppe Brun-lapskaus-m-storfe Dampet-laks-i-hvitvinssaus Dampet-laks-smøt-spin Eplegrøt Fisk-m-appelsin-stuede-poteter

Alle rettene er næringsberegnet av klinisk ernæringsfysiolog for å sikre en variert og næringsrik kost.

Kontakt Kjøkkentjenesten - Bærum storkjøkken

Ta gjerne kontakt med oss

Matomsorg og ernæring