Om Voksenopplæringssenteret

Voksenopplæringssenteret er stolte over å være en del av det arbeidet som gjøres for opplæring og inkludering i kommunen. I 2018 vant Bærum kommune IMDis bosettings- og integreringspris.

Kontaktinformasjon

Kontakt
Voksenopplæringssenteret
E-post
voks@baerum.kommune.no
Telefon
67 50 67 50
Besøksadresse
Kunnskapssenteret, Otto Sverdrups plass 4, 1337 Sandvika
Postadresse
Voksenopplæringssenteret i Bærum, Postboks 700, 1304 Sandvika

Et norskkurs hos Voksenopplæringssenteret kan være første skritt på veien mot jobb og en mulighet til å delta aktivt i det norske samfunnet. Norskopplæringen er arbeidsrettet og følger læreplan i norsk og samfunnskunnskap. Hvert år får mange kursdeltakere sitt første møte med norsk arbeidsliv gjennom norskkurs med praksis hos private og kommunale bedrifter. Vi tilbyr også kurs på arbeidsplassen hos bedrifter som vil sikre at alle medarbeidere har de norskferdighetene som kreves i dagens arbeidsmarked.

Mangfold på arbeidsplassen er verdifullt og lønnsomt. Vil du vite mer bedriftstilpassede norskkurs eller er du nysgjerrig på hva det betyr å ta imot en deltaker i praksis? Kontakt oss eller besøk oss i Kunnskapssenteret, midt i Sandvika sentrum! Moderne lokaler, digitale verktøy i undervisningen og et internasjonalt, mangfoldig miljø gjør at både ansatte og kursdeltakere har en flott arbeidsdag.

Følg oss på Facebook

Nyttig informasjon

Voksenopplæringssenteret

Kontakt Voksenopplæringssenteret

Undervisning i Sandvika:

Kunnskapssenteret
Otto Sverdrups plass 4 
1337 Sandvika

Undervisning på Rud:

Baker Østbys vei 14,
1351 Rud

Postadresse:

Voksenopplæringssenteret i Bærum
Postboks 700
1304 Sandvika

Telefon: 67 50 67 50. E-post: voks@baerum.kommune.no