Storøya barnehage

Vi skal nemlig investere 5-7 milliarder de kommende årene, i en rekke ulike prosjekter. Vi skal bygge og drifte Norges og kanskje verdens første fullskala generasjonssenter på Oksenøya. Vi skal også stå bak Norges første demenslandsby Carpe Diem, 2 nye brannstasjoner, 5 nye skoler, 4 nye barnehager og nytt stadion på Nadderud - for å nevne noe! Og alt dette med store ambisjoner for byggenes fotavtrykk og en tungt satsing på klimakloke bygg.

Så store og samfunnsnyttige prosjekter burde nær sagt alle få lov til å bli med på. Akkurat nå er det 25 som får muligheten til å ta del i dette arbeidet, og kanskje du er en av dem?

Skal vi ta en rask prat?

For å vite om dette er noe for deg, tenkte vi å invitere oss selv på en uformell og kort prat, enten på en kaffesjappe, i en park eller via telefon/Skype. Det kan være et lurt første steg før en mer omfattende søknadsprosess. 

Vi søker personer som kan bistå oss gjennom hele livsløpet til eiendommene, det vil si utviklere prosjektledere og forvaltning.

Dersom du har lyst til å søke direkte med en gang uten å ta en uformell, rask prat først er det bare å klikke på de enkelte stillingene. Se listen over ledige stillinger nederst på denne siden

Jobbe i Eiendom og prosjektene

Prosjekter