3D App

Oppdag en engasjerende 3D-app som forbedrer forståelsen: Utforsk, Undersøk og Forklar! Appen er nå tilgjengelig på engelsk, norsk, ukrainsk, russisk, svensk og spansk med fremtidige planer om å utvide til flere språk.

3DL er en visuell og interaktiv undervisnings- og læringsplattform designet for elever på alle nivåer. Den hjelper lærere med å engasjere elevene mer effektivt i læringsprosessen. Gjennom å utforske, undersøke og forklare med 3D-modeller, videoer, animasjoner og andre aktiviteter, opplever elevene læring på en helt ny måte.

Appen er kompatibel med eksisterende elektroniske enheter i skoler og hjem, uten behov for ekstra maskinvare. Den tilbyr også fleksibilitet ved å la lærere og elever integrere egne stemmer i 3DL-modeller, videoer og animasjoner, og dermed tilpasse undervisningen til individuelle behov.

Med muligheter for tilpasning til hver skole, kan innholdet organiseres for å støtte skolens undervisningsmetoder. Vi tilbyr faglig innhold innen naturfag for grunnskolen samt helse og oppvekst for VG1 og VG2.

I tillegg til tradisjonelle 3D-modeller, tilbyr appen puslespill og spørrekonkurranser for å hjelpe elevene med å øve og huske stoffet. Vårt innhold vokser kontinuerlig, og 3DL er det ideelle verktøyet for å forbedre læringen og engasjementet i klasserommet.

Utforsk 3DL i dag og opplev fremtiden for læring!

3DL er en nettbasert plattform som kan brukes på bærbare datamaskiner, men vi tilbyr også en app som kan lastes ned på iPad og telefoner. Du kan logge inn ved hjelp av Feide-kontoen din.
Web-versjonen startes gjennom portalen i skoleplattformen. Ta kontakt med skolens IKT-ansvarlige for å få installert 3DL-appen på iPad.

Se videoen på Vimeo

Vil du vite mer om 3DL, finner du mer informasjon på deres sider: https://www.3dl.no/