Bærum kommunes frivillighetspris går i år til Friskis & Svettis Haslum, og Simin May.

Friskis & Svettis Haslum får prisen for alle frivillige instruktører som gjennom 30 år har bidratt med betydelig innsats for å inspirere mennesker i alle aldre til å holde seg i form og gi treningsglede til Bærums befolkning.

Simin May får prisen for hennes store engasjement som frivillig på mange forskjellige arenaer i Bærum, blant annet Internasjonalt Kor og frivilligsentraler, der hun er med på å skape trivsel og glede for andre. Marianne Bruusgaard, leder for Villa Walle, tok i mot prisen på vegne av Simin May.

Utdeling av Bærum kommunes frivillighetspris 2022

En hyllest til alle ildsjelene

- Det var en glede igjen å få ønske velkommen til årets frivillighetsfest og utdeling av frivillighetsprisen på tampen av dette fantastiske frivillighetsåret, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog. - Over 30 forskjellige organisasjoner, lag og foreninger var til stede, og representerte en fin bredde i den unike frivilligheten vi har i Bærum. Våre frivillige ildsjeler bidrar til aktiviteter og opplevelser som gir vekst og mestring, fellesskap og tilhørighet, mening og glede for den som yter, men også for den som nyter.

- Frivillighetsfesten er en hyllest til alle de flotte ildsjelene som bidrar i det frivillige arbeidet og som på ulikt vis gjør Bærum til et bedre sted å bo og et varmere og mer inkluderende samfunn gjennom alle de gode gjerningene de gjør. Denne positiviteten skal vi passe godt på å løfte med oss videre inn i 2023.

- Vinnere av frivillighetsprisen for 2022 ble også gjort stas på. Mange store gratulasjoner til både Friskis & Svettis Haslum og Simin May som fikk hver sin hederspris for frivillighet. Marianne Bruusgaard, leder for Villa Walle tok imot prisen på vegne av Simin May. Tusen takk til elevene ved Rosenvilde videregående skole som sto for serveringen, takk til Edvard Alsing Seland for vakker musikk og en hjertelig takk til Bærum frivilligsentral og hele juryen, avsluttet ordføreren.

Juryen

Juryen har bestått av Frode Geitvik, juryens leder og styreleder i Bærum Frivilligsentral, Dag Egil Strømme, representant for Bærum kommune og leder av Hovedutvalg miljø, idrett og kultur, Kathrine Sole Semb, daglig leder i Bærum idrettsråd og Trond Elvestad, Bærum Vest Rotary.