Bærum kommunes frivillighetspris går i år til Lionsbussen ved frivillige i Lions. De får prisen for sin innsats med å kjøre sårbare eldre til og fra seniorsentrene.

Juryens begrunnelse for frivillighetsprisen 2021:

"For deres viktige bidrag med å hjelpe sårbare eldre gjennom en årrekke ved tilbudet med Lionsbussen, og at de har klart å opprettholde et slikt tilbud gjennom pandemien. Dette har vært til stor glede, hjelp og gitt trygghet for medmennesker i ofte utfordrende hverdager.

På bakgrunn av dette tildeles de Bærum Frivillighetspris 2021."

Vinnerne av Frivillighetsprisen 2021
Juryleder Frode Geitvik, Jan Erik Stensrud fra Bærum seilforening, styreleder for Lionsbussen Martin Nickelsen, Beatrice Troxier Aarøe, frivillig og engasjert for barn og unge på Fornebu, og ordfører Lisbeth Hammer Krog.

Jan Erik Stensrud i Bærum seilforening og Beatrice Troxier Aarøe, som er engasjert i arbeidet for barn og unge på Fornebu, fikk diplomer.

Frivillighetsåret 2022

Prisen ble delt ut på FN's internasjonale dag for frivillighet, 5. desember, av ordfører Lisbeth Hammer Krog og Bærum Frivilligsentral. Dagen markerer også starten på Frivillighetsåret 2022.

Juryen

Juryen har bestått av Frode Geitvik, juryens leder og styreleder i Bærum Frivilligsentral, Dag Egil Strømme, representant for Bærum kommune og leder av Hovedutvalg miljø, idrett og kultur, Kathrine Sole Semb, daglig leder i Bærum idrettsråd, Lars Thorrud i Bærum kulturråd og Trond Elvestad, Bærum Vest Rotary.