Treningsgrupper

Her finner du informasjon om forskjellige treningsgrupper i regi tjenestested Friskliv og mestring.

Trening for hjemmeboende voksne og eldre som har dårlig balanse, nedsatt styrke og kondisjon. Man må kunne gå alene med eller uten ganghjelpemidler.

Vi har fokus på balanseøvelser, styrketrening og kondisjonstrening. Øvelsene utføres sittende, stående og gående. Treningen ledes av fysioterapeuter og foregår i grupper.

Påmelding: ring tlf 67 50 88 00

Her finner du timeplan for vår 2018 (pdf).

Trening for voksne og eldre som har nedsatt styrke og kondisjon. Treningen passer fint for personer med nedsatt hjerte- og lungefunksjon.

Vi har fokus på styrketrening og kondisjonstrening. Øvelsene utføres stående og gående, en sittende variant vil være mulig på en del øvelser. Treningene blir varierte og morsomme, men samtidig legges det opp til at man skal bli svette og slitne, fordi det er det som virker.

Treningen ledes av fysioterapeuter og foregår i grupper.

Påmelding: ring tlf 67 50 88 00

Her finner du timeplan for vår 2018 (pdf).

Praktisk informasjon:

Treningen går over 12 uker. Èn treningsgruppe går 2 ganger i uka, mandag og onsdag. De andre gruppene går en gang i uka. Treningen varer 40 min hver gang. Nye grupper starter i uke 35. Påmeldingsfrist til bassengtrening høsten 2018  er i utgangspunktet 13. august. Du kan kontakte oss etter denne datoen for å høre om det er ledige plasser.

 Priser for 12 uker:

  •  2 ganger i uka 1345,-    1 gang i uka 895,-

Har husstanden en samlet inntekt under 4G (387.532,-)  får man redusert pris. Beløpet blir da 810,- alt 540,- 

Har man problemer med å komme til treningen på egenhånd, kan det være aktuelt å få bestilt taxitransport av fysioterapeutene som leder treningen. 

Timeplan bassengtrening høst 2018

Påmelding: ring tlf 67 50 88 00 

Adresser:

Henie Onstad seniorsenter – Sonja Henies vei 12, 1363
HøvikBerger svømmehall – Leirdueveien 70, 1349 Rykkinn

Fallforebyggende treningstilbud for hjemmeboende eldre i alderen 65+, som opplever redusert gangfunksjon og balanseevne, men klarer å gå uten ganghjelpemidler innendørs.

Hovedfokus i gruppetreningen er på beinstyrke og balansetrening. Øvelsene utføres i stående, sittende og gående. Treningen ledes av frivillige, som har fått opplæring og blitt sertifiserte instruktører i Sterk og Stødig-konseptet.

Pris: 300,- per semester, faktura sendes per post. Gratis prøvetime

Påmelding: tlf. 67 50 88 00 (Bærum kommune, avdeling Ergo, fysioterapi og hjelpemidler)

Se mer informasjon om Sterk og Stødig i vår brosjyre. (pdf)