Bestilling av mat

Bestilling

Ta kontakt med Kjøkkentjenesten på telefon 93 22 23 33, eller send en e-post til middag@baerum.kommune.no, for å registrere deg som kunde. Alle nye kunder signerer en avtale om matlevering, og kan deretter få hjemkjørt mat hver uke.

Last ned kundeavtalen med prisliste her (pdf)

Kunden bestemmer selv hvor mange dager i uken han/hun ønsker middag til, men det er ikke mulig å bestille mindre enn 2 middagsporsjoner per uke. Når ukens middager leveres på døren, leverer kunden et bestillingsskjema for neste ukes middagsbestilling til sjåføren. Det er også mulig å levere middagsbestillingene på nett, og da kan man bestille mat for flere uker av gangen. Vi sender da menyene til kundens e-postadresse, og kunden returnerer på samme måte bestillingene til oss.

Levering

Maten leveres enten på tirsdager, onsdager, torsdager eller fredager, avhengig av hvilket område man tilhører. Vi kommer mellom kl. 9 og 15, og da er det viktig at det er noen hjemme. Hvis den som mottar maten har nedsatt funksjonsnivå og ikke kan åpne døren for våre sjåfører, men er tilknyttet Bærum kommune sitt e-låssystem, har sjåføren mulighet til å lukke seg inn ved bruk e-lås-appen og sette maten i kjøleskapet. Dette forutsetter selvfølgelig samtykke fra brukeren.

Priser
Retter Pris
Vanlig middag  kr 71,80
Middag spesialkost kr 75,40
Søndagsmiddag kr 80,50
Søndagsmiddag spesialkost kr 86,10
Suppe kr 27,50 
Spesialkost suppe kr 29,00
Grøt kr 36,20
Pannekaker kr 26,50
Dessert kr 29,00

 

Aspargessuppe Bakte-eplebåter-m-kanel Biff-Lindstrøm Biff-Stroganoff-m-ris Blomkålsuppe Blåbærpudding-m-vaniljesaus Brokkoli-blomkålsuppe Brun-lapskaus-m-storfe Dampet-laks-i-hvitvinssaus Dampet-laks-smøt-spin Eplegrøt Fisk-m-appelsin-stuede-poteter

Menyer og spesialkoster

Relaterte sider