Her vil du finne små og store nyheter om byggeprosjektet.

7. juli 2020 Aktivitet i fellesferien

Det vil bli noe redusert aktivitet i fellesferien, uke 29, 30 og 31. Det vil bli mest arbeid innendørs, men det vil også være noe arbeid på fasaden, hovedsaklig i borggården (inn mot den tidligere kantinen). Det vil også forekomme leveranser og utfrakt av materialer utendørs.

Det vil også bli oppstart av demontering av vinduer på fasaden mot E18. Når vinduer og fasader fjernes her, vil det bli noe økt støy fra E18 da Kommunegården ikke lenger vil skjerme for støy fra veien.

 

25. juni 2020: Noe redusert riveaktivitet i fellesferien

I fellesferien, uke 29, 30 og 31, vil det blir noe redusert aktivitet i rivingen. Det vil fortsatt bli jobbet, men hovedsaklig innvendig. 

25. juni 2020: Riving av fasader vis a vis Fellini i uke 27 og 28

I uke 27 og 28 vil det blir gjennomført riving av fasadene ut mot Arnold Haukelands plass, vis a vis Fellini. Dette kan medføre en del støy, og vi beklager dette. 

12. juni 2020: Oppstart riving av fasader

I uke 25 starter rivingen av fasadene på Kommunegården. Dette vil kunne medføre noe ekstra støy og støv. Vi beklager ulempene det medfører for naboene. Les mer om oppstart av rivingen her.

25. mai 2020: Kontrakt for bygging signert

25. mai signerte Bærum kommunale pensjonskasse (BKP) kontrakt med entreprenøren Strøm Gundersen om rehabiliteringen av Kommunegården i Sandvika.  

6. mai 2020: Støy fra containere

Vi har fått informasjon om at det er mye støy fra piping i containerhjulene som benyttes i rivingen. Dette beklager vi! For å redusere støyen har Øst-Riv gjort følgende tiltak:

  • smurt opp de containerne som har smørenippel på metallhjulene
  • bedt transportørene om å benytte flest mulig av de containerne som har smørenippeler for vårt prosjekt