Bekkestua

På samme lag.

Fakta

Navn på skolen
Bekkestua ungdomsskole
Navn på rektor
Morten Rondan
Antall elever
470

Hva skiller skolen fra andre skoler?

Bekkestua skole er en av Bærums største ungdomsskoler med omtrent 580 elever fordelt på seks til sju paralleller på hvert trinn. Skolen er i vekst og det er forventet en økning i elevtallet de nærmeste årene.

Vi har et stabilt personale, med god aldersblanding og inneværende år jobber vi godt med våre utviklingsområder; inkluderende læringsmiljø, vurdering og tverrfaglighet

Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med kort avstand til offentlig transport (T-bane og buss ved Bekkestua stasjon). Nærmeste nabo er Nadderud stadion og Nadderudhallen som fungerer som gymsal for skolens elever.

Skolen har partnerskap med Institutt for Lærerutdanning og Skoleforskning (ILS) ved Universitetet i Oslo, og mottar hvert år flere studenter som har sin praksis på Bekkestua skole.

Bekkestua skole ble bygget som Bærums første ungdomsskole i 1967, og tok i mot sine første elever høsten 1968, men gjennomgikk en stor forvandling da den ble pusset opp skoleåret 2011-2012 og nå siste kapasitetsutbygging som stod ferdig desember 2021.

Trinnene har hver sin etasje av skolen, og hvert klasserom har (med få unntak) tilstøtende grupperom på halv klasseromsstørrelse. Alle klasserom er utstyrt med AppleTV koblet til skjerm og det er åpent trådløst nett tilgjengelig. I vrimlearealene har elevene tilgang til bordtennisbord, airhockey, fussball, gitarer og spillkort, og bibiiotek og kantine er åpen hver dag. "Spansketrappen" i mellombygget har plass til rundt 250 personer, i tillegg har vi auditorium og Multisal.

Bekkestua på Instagram

Skolens pedagogiske plattform

Ledige stillinger

Viktige temaer i bærumsskolen

Informasjon om den enkelte skole