Mihaela Loredana Epifanov - Foto: Tom Atle Bordevik / Bærum kommune

Hva er stillingen din?

Overingeniør i Vann og avløp - Myndighet og Service.

Hvor lenge har du jobbet i VAMS?

Jeg begynte som vikar i planavdelingen januar 2020, og vært i VAMS siden mars 2021.

Hvordan endte du opp her?

I første omgang begynte jeg å jobbe med vannprøvetaking i Bærum kommune. Etter det fikk jeg et prosjekt av lederen for VAMS og et inntrykk at jeg kunne lykkes å jobbe med vann og avløp videre, selv om jeg har master i økologi og miljøvern. Jeg synes at når man velger og jobbe med vann og avløp, har man gode muligheter til å utvikle kompetanse og kunnskap.

Hvordan kan en arbeidsdag se ut for deg og hva motiverer deg mest/liker du best?

En god arbeidsdag for meg betyr at jeg har nok å gjøre med byggesaksuttalelser, vannlekkasjer også videre, at jeg får svar på det jeg lurer på, at jeg har kontroll.  Det med å få raskt svar er viktig for oss som jobber med byggesaksuttalelser, fordi vi har korte frister noen ganger og mange saker samtidig å behandle. Det som motiverer meg mest er innbyggerne/entreprenører/konsulenter som takker meg for god hjelp, for raskt svar, at de får svar på det de lurer på.»

Hvilke utfordringer kan du komme borti i arbeidshverdagen?

En utfordring er når en av de viktigste arbeidsverktøyene Gemini eller WebSak ikke fungerer og man får ikke gjort det som skal. En annen utfordring er som sagt når man har mange saker som skal behandles samtidig, korte frister og mange personer med å ta kontakt for å få alt dokumentasjon på plass eller informasjonen som trengs for å avslutte en sak.

Funfact om deg selv eller hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er mor til to småbarn, så har ikke så mye ‘metime’ hehehe, men når jeg får litt tid for meg selv liker jeg å trene med pilates, høre på podkasts, lese en bok eller bare sove litt.