Jostein Meyer

Hva er stillingen din?

Overingeniør i Vann og avløp, Myndighet og service.

Hvor lenge har du jobbet i VAMS?

2,5 år

Hvorfor har du valgt denne retningen/hvordan har du endt opp her?

Etter å ha jobbet 15 år som prosjekterende i det private næringsliv hadde jeg lyst til å prøve det kommunale arbeidslivet. Jeg hadde et veldig godt inntrykk av Vann og avløp i Bærum fra tiden da jeg satt på den andre siden av bordet, og syntes kombinasjonen av flinke kolleger, passelig stort fagmiljø og godt samarbeid på tvers av avdelingene virket fristende.

Hvordan kan en arbeidsdag se ut for deg og hva motiverer deg mest/liker du best?

Arbeidsdagene kan variere ganske mye fra dag til dag. Jeg liker å kunne grave meg ned i byggesaker og rørleggerarkiv første del av dagen, for så å for eksempel dra på en befaring på ettermiddagen. Jeg synes det er veldig motiverende å ha mulighet for å kunne diskutere problemstillinger med kolleger som har anleggserfaring, spesialkompetanse på jus eller kompetanse innen prosjektering av vann- og avløpsanlegg. I tillegg synes jeg det er motiverende at vi sammen bidrar i det veldig samfunnsnyttige oppdraget som vann- og avløpsdistribusjon er.

Hvilke utfordringer kan du komme borti i arbeidshverdagen?

Det kan selvsagt forekomme komplekse saker hvor det er vanskelig å få oversikt. I slike tilfeller er det veldig fint å ha noen gode kolleger å diskutere med.

Funfact om deg selv eller hva liker du å gjøre på fritiden?

I midten av tenårene var jeg overbevist om at jeg skulle bli rockestjerne. Men mangelen på både musikalsk talent og appellerende utseende gjorde at det ikke ble slik. Jeg valgte derfor å studere til å bli sivilingeniør inn Vann- og avløpsteknikk. Selv om det kanskje ikke høres like spennende ut så er jeg godt fornøyd med valget.