Treklang er Bærum kommunes første og store sambruksbygg med barneskole, sykehjem og barnehage. Skole og barnehage åpnet i sommer, sykehjemmet åpnes på nyåret.

Treklang skal være en bro- og nettverksbygger i lokalsamfunnet, et nærmiljøsenter. Vi ønsker å legge til rette for at det blir mer liv også utenom den vanlige brukstiden. Her ønsker vi innbyggerne på Fornebu velkommen inn.

Skole og barnehage leier ut lokaler

Oksenøya skole og Oksenøya barnehage har lokaler du kan leie. På skolen kan du leie et utvalg av klasserom eller musikkrommet, rom til dans/ musikk, biblioteket og samlingssalen. I barnehagen er det mulighet til å låne til barnebursdagsfeiring for barn som går i barnehagen. 

Bookingsystemet

I bookingsystemet kan du se hvilke lokaler som er til leie. Her finner du også informasjon om blant annet størrelse på fasiliteter.    Lokalene på Treklang leies ikke ut i helgene. 

En veileder

Dersom du ønsker litt bistand, finner du veilederen her som tar deg skritt for skritt igjennom bookingløsningen . Se nederst på denne nettsiden.Har du spørsmål? Ta kontakt på treklang@baerum.kommune.no