På hjul i Sandvika På hjul i Sandvika På hjul i Sandvika På hjul i Sandvika

Årets hyggeligste treningseventyr er i gang! Sykle til jobben-aksjonen er en sosial og morsom konkurranse med gevinster for kropp, sinn, helse og arbeidsmiljø.

Sykle til jobben-aksjonen er en sosial konkurranse for alle, uansett fysisk form. Du får inspirasjon og utfordringer underveis, og du kan vinne flotte premier. Delta med kollegaer, venner eller alene.

Du sykler til jobben hver eneste dag, sier du? Bli med likevel, og sjekk om arbeidsplassen din er mer aktive enn de i nabobygget. Finn frem konkurranseinstinktet - i premiepotten finner du treningsklokker, naturopplevelser, sykler, treningsutstyr og mye mer!

Bærum størst i landet

Hvert år deltar 40 000 personer på landsbasis i sykle til jobben-aksjonen. I fjor var Bærum den kommunen med flest deltakere, og hele 1363 innbyggere og medarbeidere nøt ekstra aktivitet, glede og frisk luft de to ukene konkurransen pågikk. I år håper vi selvsagt på å beholde denne førsteplassen.

All aktivitet teller

Under kampanjeperioden på to uker registrerer du all fysisk bevegelse til og fra jobb og på fritiden. Alle former for trening og aktivitet teller, og du får poeng for blant annet sykling, løping, padling, fjellturer, dansing, badminton, brettseiling og fekting.  Du stiller like sterkt enten du deltar på lag med andre eller individuelt.

Bli med fra 3. mai til 16. juni