Sykle til jobben-aksjonen er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden er fra 19. mai til 30. juni.

Aktivitetskampanjen er en lavterskel, sosial, miljøvennlig og morsom konkurranse. All aktiviet teller og gåturer, yoga, jogging og hjemmetrening gir like mye poeng som sykling. Det er gratis for alle som bor eller jobber i Bærum kommune å delta.

Meld deg på aksjonen her

Bli med på Bærums konkurranser

Midtveispremiering

Gjennomfør minst tre økter med aktivitet i uken, de tre første ukene av kampanjen (til og med 9. juni). Vær med i trekningen av et gavekort hos Mizuno til en verdi av 1500 kroner. Vi trekker tre vinnere.

Aktiv hele perioden

Samle minst 50 poeng i løpet av kampanjeperioden 19. mai-30. juni. Vær med i trekningen av en ryggsekk fra Merida, med refleksvest og termokopp. Vi trekker to vinnere.

Vinner i Bærum

Få mest poeng av alle som deltar i Bærum! Premien er en multisportsklokke fra Polar. Hvis flere oppnår samme poengsum, vinner den med mest poeng og flest antall aktive minutter. Hvis flere oppnår samme poengsum og samme antall aktive minutter, vinner den som i tillegg har flest antall gjennomførte økter.

Vinnere kontaktes på e-post.