Forventet oppstart: 1.6.2021

Vi ønsker å gjøre det enklere å parkere og betale i Elias Smiths vei P-hus. Vi har derfor montert kameraer ved inn/utkjøring, som automatisk registrerer inn- og utkjøring.

Dette betyr at du vil kunne kjøre inn og ut, uten å tenke på betaling – så fremt egen avtale er opprettet. Du vil fortsatt kunne betale på automat og i app, men vi anbefaler å opprette autotrekk-avtale. Avtaler må også registreres for å parkere gratis med EL-bil eller med parkeringstillatelse for forflytningshemmede.

Avtalene kan registreres her

Etter at bruker er opprettet, kan du opprette avtale under «autopark» på venstre side i menyen. Nye informasjonsskilt blir satt opp samme dag som oppstart, men vi anbefaler å registrere avtaler i god tid før kameraanlegget aktiveres. Følg med på denne siden eller i parkeringsanlegget for oppdatert informasjon!

Velg betalingsmåten som passer deg best:

Automatisk trekk/avtale

Ved å registrere avtalen «Autotrekk» vil du automatisk bli trukket parkeringsavgift for benyttet parkeringstid. Dersom du allerede leier parkeringsplass og har en avtale om parkering i anlegget, trenger du ikke gjøre noe. Pass på at riktig kjennemerke er registrert, og at du ikke kjører inn med flere kjøretøy enn antall tillatelser, da dette fører til at en ny parkeringsperiode med avgift blir registrert.

Automat

Du kan fortsatt betale på automaten, men det må gjøres ved avreise.

App

Ved å aktivere «kameraparkering» på Easypark kan du betale via deres app. Denne tjenesten koster 15% i tillegg til ordinær parkeringsavgift.

Betaling på nett

ved å besøke  kan du betale for benyttet parkeringstid inntil 72 timer etter utkjøring.

Faktura

Dersom ingen av betalingsløsningene ovenfor blir benyttet, vil det bli sendt faktura til eier av kjøretøyet. Fakturagebyr kommer i tillegg.

EL-bil, Ladbar motorvogn, og HC

EL-biler og forflytningshemmede med parkeringstillatelse kan fortsatt parkere gratis i Elias Smiths vei P-hus.

Det må derimot registreres en gyldig gratis-avtale her

før det parkeres. Dersom innkjøring blir registrert før avtalen registreres, ta kontakt med «parkering@baerum.kommune.no» for å unngå faktura. Ladbare motorvogner og hybrid-biler må betale avgift som før. Det er etablert ladeplasser i kjelleren. På disse må det betales separat for ladingen, uavhengig av parkeringsavgiften.

Kontakt

Dersom du har spørsmål om avtaler, parkering, eller faktura, kan du sende e-post til «parkering@baerum.kommune.no».