I perioden 26. oktober – 29. oktober vil vi ha redusert mulighet til å besvare henvendelser fordi vår virksomhet legges ned. Gjelder det en sak som haster, ber vi om at du kontakter oss på telefon 67 50 35 00, evt. e-post til kemneren-ab@baerum.kommune.no. 30. oktober er kontoret stengt.

Etter kommunesammenslåingen mellom Asker, Røyken og Hurum har Asker kommune fått nytt kontonummer for skatt: 6345 07 30256. Bærum har samme kontonummer som tidligere.

Kemneren i Asker og Bærum kommune - logo

Kemneren i Asker og Bærum er et interkommunalt samarbeid etter kommunelovens paragraf 27, mellom Bærum kommune og Asker kommune. Kemneren skal sørge for at alle skyldnere betaler skatt og avgifter vedtatt av politiske myndigheter.

Har du spørsmål om selvangivelse, ligning og skattekort må du ta kontakt med Skattekontoret på telefon 800 80 000.

Nøkkelinformasjon

Kemnerkontorets hovedoppgave er

• Regnskapsføring og fordeling av skatt og arbeidsgiveravgift.
  • Innkreving av skatt og arbeidsgiveravgift.
  • Kontroll av arbeidsgivere.
  • Informasjon til arbeidsgivere og skattytere.

Åpningstider

Ekspedisjonen er stengt inntil videre. Du kan treffe oss på telefon, eller e-post.

Besøkstid

Kun etter nærmere avtale.

Telefontid

Mandag-fredag kl. 8.30-15.30