Åpningstider

  • Mandag-Fredag kl. 10 - 15, undervisning 10. klasse
  • Mandag-Fredag kl. 18 - 22, åpent verksted og kafé
  • Mandag kl. 18 - 20, trialkjøring i samarbeid med aktiv ungdom
  • Torsdag kl. 18 - 22, utleie til AmCar, Veteran motorsykkel, Volvo PV
  • Lørdag og søndag, utleie

Telefon

941 51 226

Besøksadresse

Løxaveien 2
1351 RUD

På Motorsenteret handler det om mekanikk, slipe- støv, sveising, oljesøl, eksos, clutch og brems. Med andre ord motoraktivitet og motorsport på to og fire hjul. Her er det moro med motor for ungdom opp til 25 år. I tilknytning til motorsenteret ligger en utstøkt skate, inline og bmx spot.

Nøkkelinformasjon

Daglig leder er Jan Erik Berg-Naglic, tlf 941 51 226. 

Instruktører 

Tilbud

På motorsenteret kan du mekke bil, moped eller sykkel med kyndig veiledning. Det finnes en kafé for alle som ønsker å stikke innom. Det arrangeres downhillsykling, skiturer, trial kurs med mer.

Bærumungdommens motorsenter drar gjerne på turer i vinterhalvåret, blant annet til Alnabru og kjører gokart på utvalgte onsdager. Påmelding senest kvelden før og oppmøte på Motorsenteret. Det koster 200 kroner for to heat. Begrenset med plasser.
I tillegg kan man være med på klatring, aketurer, skiturer, slalom, skøyter og sykling nedover korketrekkeren utover vinteren.

Følg Motorsenteret på Facebook for å se hva som skjer. 

Rud Rampland

En skate, inline og bmx spot som ligger i tilknytning til motorsenteret. Her finner du banks, quarters, curbs, ledges, corners, flatrails, funbokser og mye annet "apparatur-stæsj".
I sommerhalvåret er det åpent kl. 8-22.
Husk skating er på eget ansvar. Bruk beskyttelsesutstyr!

Følg Rud rampland på Facebook for å se hva som skjer.

Klatring

Holmen klatresenter hver onsdag. Avreise fra motorsenteret kl. 17, tilbake kl. 21.30.

Trial

På tirsdager kl. 18 - 21, for gutter og jenter i alderen 14 til 18+. Rekrutteringslisensen koster 330 kroner for hele sesongen. Du kan leie sykkel og utstyr for 100 kroner per gang. De som er under 16 må ha med foresatte.

Downhill sykling

Onsdager kl 17 i sommerhalvåret. Alder 14 – 18+. Drar til Drammen skisenter, Aronløypa.
Stolheis opp, sykler ned. Northshores og hopp. Påmelding senest dagen før. Begrenset antall. Skriftlig godkjenning fra foresatte trengs.