Nedre Gupu

Etter opprydding ute og restaurering av bolighuset i 2011, fremstår Nedre Gupu nå med gapahuker, bålplasser, vedlager, utedo, søppelbøtter, tauhinderlekeplass, bord og benker. Natursti og orienteringsposter er også på plass. 

Nedre Gupu er et gratis tilbud til Bærums befolkning. På hverdager har skoler og barnehager førsteprioritet når det gjelder å bruke stedet. Disse må booke tid på forhånd på e-post til Sjøholmen maritime senter.

I helgene kan alle som måtte ønske det bruke det, også til overnatting. Dersom dere er mange som skal ta turen, kan det lønne seg å booke på forhånd. Dette gjøres på e-post til Sjøholmen maritime senter. Ingen booking i uke 26-33 2017.

På Nedre Gupu står det i dag fem gapahuker med en bålplass med grillrist til hver. I hver gapahuk er det plass til cirka 10 personer. Det er også utedo, søppelbøtter, bord og benker og tauhinderlekeplass på stedet. Det er også tre vedlagre som det er bare å forsyne seg av. I vedlagrene finner du også koster til feiing av gapahukene.

Vinterstid går det preparert skiløype over området og jordet på nedsiden prepareres til skileik og småhopp.

Nedre Gupu gapahuk

Feil eller mangler på bygg eller uteområder kan meldes på e-post til terje.johannessen@baerum.kommune.no.

Adkomst fra Bærum

Det går skiløype fra P-plassen på Franskleiv (Vestmarksetra). Dere kan kjøre inn fra Slependen eller Vøyenenga. Fra p-plassen på Franskleiv er det ca 1 km på ski inn til Nedre Gupu. Buss 762 går fra Sandvika til Kattås, da er er det litt lenger skitur, (ca. 3 km). 

Adkomst fra Asker

På ski fra Semsvannet, ca 3 km. (Ordinær skilting inn til Nedre Gupu)