Belset omsorgsbolig

Omsorgsboligen

Belset omsorgsbolig ligger vakkert til mellom Bryn kirke og Bærums Verk, med kjøreadkomst fra Gamle Lommedalsvei. Tomten har vidt utsyn, gode sol- og lysforhold og er ikke støybelastet. Eiendommen ligger inntil et offentlig friområde i parkmessige omgivelser med små gangveier. Det er gangvei (ca 15 minutter) til bussholdeplass. Rykkinn kjøpesenter, Rykkinn bibliotek og Rykkinn seniorsenter ligger alle i nærområdet.

Leilighetene

Belset omsorgsbolig består av 42 leiligheter på ca 40 kvm bruksareal for enslige og 4 leiligheter på ca 49 kvm for par. Leilighetene er fordelt på to etasjer i Langvari 8 og tre etasjer i Langvari 12. Det er plass til 10 beboere i hver etasje. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som «livsløpsbolig».  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en veranda med plass til et lite bord og stol. Det er mulig å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage.

Resepsjonen

Resepsjonens åpningstid er mandag - fredag kl. 08.00 - 15.30

Nøkkelinformasjon

Hovednummer til Belset omsorgsbolig er 67 50 72 70

Avdelingsleder Maylin Urdal Johnsen  telefon 992 13 868

Tjenesteleder Anne Berit Johansen. anne.b.johansen@baerum.kommune.no telefon 406 02 138

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

  • Aktivitetsplanen er satt opp flere steder på huset.
  • Ukentlige faste aktiviteter og månedlige kulturinnslag finner man dels på vår Facebookside under Arrangementer, og til høyre på denne siden.
  • I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom eller sofakrok i hver etasje.
  • I tilknytning til kantinen er det peisestua med flere sittegrupper.
  • Vi har ansatt en miljøvert som tilrettelegger fellesaktiviteter utifra beboernes ønsker og behov.

Måltider og kantinen

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Ellers serveres måltidene i felles kantine. Det serveres frokost, lunsj, middag fra Bærum storkjøkken og aftensmat. Kantinen er også oppe for salg av kioskvarer, smørbrød, kaker etc.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis utifra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Frisør og fotpleier kommer en ganger i uken. Time bestilles på forhånd og bestillingsbok ligger i Resepsjonen. Betaling skjer direkte til frisøren/fotpleieren.

Brukermedvirkning

På Belset omsorgsbolig har vi jevnlig "Kaffemøter" i regi av miljøverten, hvor små og store saker tas opp til diskusjon. Alle beboerne er velkomne til å delta.

Nyttige lenker

Priser og egenandeler for helse- og omsorgstjenester

Åpningstider

Boligen er døgnåpen

Telefon

Hovednummer: 67 50 72 70 Resepsjonen: 67 50 72 61/ 940 21 048 - betjenes mandag - fredag kl. 08.00 - 15.30 Ansvarsvakt: 67 50 72 55/940 21 041

Besøksadresse

Langvari 10
1348 RYKKINN

Planlegg din reise

    Følg oss på Facebook