Et annerledes og utfordrende år ligger bak oss. Svært mange av dere har mistet muligheten til å besøke våre flotte seniorsentre, som følge av covid-19.

Vi startet høsten med optimisme, og gledet oss over å møte dere igjen. Til slutt måtte vi dessverre stenge igjen, for å forhindre at noen av dere skulle bli utsatt for smitte.

Nå ligger våren for tur, og vi kan se frem mot lysere tider – både på grunn av årstid, men også fordi vi nå får en vaksine som gir oss mulighet til å begynne å leve mer normalt igjen. Det skal bli godt.

Når vi får åpne igjen, skal dere vite at alle ansatte klør i fingrene etter å skape gode aktiviteter,  og vi gleder oss til å få se så mange av dere som mulig! Vi ønsker dere hjertelig velkomne som besøkende, brukere av aktiviteter og som frivillige!

Seniorsentrene våre skal være noe for alle, og vi opplever at det har stor påvirkning på manges liv. Det gjør det så meningsfylt å jobbe med – ikke bare for alle oss ansatte, men også for alle de fantastiske frivillige som kommer dag etter dag.

Så kom til oss - spis et godt måltid mat med en venn eller hent take-away hvis du heller vil spise hjemme, meld deg på en gruppeaktivitet, la deg inspirere av et godt foredrag eller en konsert, kanskje det kan være godt å få litt inspirasjon til å trene eller annet? Her skal det være noe for enhver smak.

Uansett om du er ung eller gammel, nåværende gjest eller kommende gjest – Vi gleder oss til å se dere igjen!

Husk – det er du som skaper senteret, og vi er til for deg – uten deg som gjest ville vi bare vært et tomt hus.

Våre nettsider vil fortløpende bli oppdatert med informasjon om når vi åpner igjen, og om hva som er tilbudet i det enkelte seniorsenter.

Arne Harald Foss
Tjenesteleder seniorsentrene