Menyer og koster

Vi lager over 80 forskjellige middagsretter som rullerer i en 6 ukers meny.

Menyene følger Helsedirektoratets anbefalinger for eldre, og er det vi kaller for næringstett kost. Alle rettene er næringsberegnet av klinisk ernæringsfysiolog for å sikre en variert og næringsrik kost.

Hver uke kan du velge mellom seks til syv forskjellige hovedretter (fisk og kjøtt) og seks forskjellige biretter. Birettene består av en grøttype, to forskjellige supper og to desserttyper. De mest populære middagsrettene går oftere igjen i menyene.

Se meny for ukene som kommer her.

Her finner du næringsinnhold og ingrediensliste for alle våre retter.

I tillegg til våre standardmenyer, tilbyr vi flere typer spesialkoster:

  • Glutenfri kost
  • Laktosefri kost
  • Glutenfri- + laktoseredusert kost
  • Melkeproteinfri kost
  • Natriumredusert kost
  • Energiredusert kost
  • Fettredusert kost
  • Ekstra energitett kost
  • Lettfordøyelig kost
  • Vegetarkost (uten kjøtt, fisk, og kylling, men med melk og egg)

Relaterte sider