Menyer og koster

Vi lager over 80 forskjellige middagsretter som rullerer i en 5 ukers meny.

Kjøkkentjenesten i Bærum tilbyr en variert meny som planlegges i henhold til årstider og høytider. Vi lager over 80 forskjellige middagsretter som rullerer i en 6 ukers meny. Våre standardmenyer følger Helsedirektoratets anbefalinger for eldre, og er det vi kaller for energi- og næringstett kost. Denne kosten anbefales som standardkost for pasienter og brukere i sykehjem, hjemmesykepleie og ved dagsentre for eldre, samt ved enkelte avdelinger på sykehus.

Alle rettene er næringsberegnet av klinisk ernæringsfysiolog for å sikre en variert og næringsrik kost.

Hver dag tilbyr vi en to retters middag og to alternative lunsjretter til institusjoner. Hjemmeboende kan bestille fra en ukemeny bestående av seks til syv forskjellige hovedretter (fisk og kjøtt) og seks forskjellige biretter.

Aspargessuppe Bakte-eplebåter-m-kanel Biff-Lindstrøm Biff-Stroganoff-m-ris Blomkålsuppe Blåbærpudding-m-vaniljesaus Brokkoli-blomkålsuppe Brun-lapskaus-m-storfe Dampet-laks-i-hvitvinssaus Dampet-laks-smøt-spin Eplegrøt Fisk-m-appelsin-stuede-poteter

Birettene består av en grøttype, to forskjellige supper og to desserttyper. De mest populære middagsrettene går oftere igjen i menyene.

Her finner du næringsinnhold og ingrediensliste for alle våre retter.

I tillegg til våre standardmenyer, tilbyr vi flere typer spesialkoster:

  • Glutenfri kost
  • Laktosefri kost
  • Glutenfri- + laktoseredusert kost
  • Melkeproteinfri kost
  • Natriumredusert kost
  • Energiredusert kost
  • Fettredusert kost
  • Ekstra energitett kost
  • Lettfordøyelig kost
  • Vegetarkost (uten kjøtt, fisk, og kylling, men med melk og egg)
  • Hal al kost

Relaterte sider

Kontakt Kjøkkentjenesten - Bærum storkjøkken