Velkommen til Lyset i hverdagen

Aktivitetstilbud til mennesker som har eller har hatt utfordringer med rusmidler. Vi har gruppeaktiviteter to dager i uken, i tillegg til behovstilpasset oppfølging og bistand til for eksempel søknad om kommunal bolig, NAV søknader osv. Vi er også behjelpelige med å bli med på legetimer, DPS, tannlegetimer eller annet det måtte være behov for.

Lyset i hverdagen er et gruppebasert aktivitetstilbud med aktiviteter to dager i uken (tirsdag/torsdag). Det er varierte aktiviteter som blant annet turer i skog og mark, bowling, klatrepark, kino osv. I tillegg hjelper vi til på Capralhaugen omsorgsboliger, der vi lager vafler, boller etc. og arrangerer aktiviteter for de eldre.

Målet med Lyset i hverdagen er å gi deltakerne en solid grunnplattform med økt livskvalitet og hensiktsmessig oppfølging. Vi skal skape gode relasjoner, integrering i samfunnet, stabilitet i livet når det gjelder økonomi, bolig, helse, økt selvrespekt, effektivt samarbeid og det aller beste - vi skal skape minner for livet.

Tanken er som følger: hvordan kan du ønske endring, når du aldri har opplevd det positive som endringen kan føre til. Lyset i hverdagen består av mennesker med rusutfordringer. De er mellom 18 – 50 år og det er en jevn fordeling mellom kvinner  og menn.

Vi klarer ikke dette alene og vi samarbeider med andre tjenester i kommunen, frivilligheten og næringslivet. Vi har også vår egen stiftelse - Lyset i hverdagen , i samarbeid med Rema 1000.

Hvem kan bruke tjenestene/aktiviteten? 

Mennesker i alderen 18-50 år som har eller har hatt utfordringer med rusmidler og som har et behov og ønske om aktiviteter og personlig oppfølging.

Bål og grilling ute Ballonger

 

Nøkkelinformasjon

Åpningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Telefon

48251392 / 91003417

E-post

fredrik.vigsnes@baerum.kommune.no

Besøksadresse

Slependveien 1
1338 Sandvika