Her kan du låne utstyr!

Ofte kan det være like fint å låne utstyr som å kjøpe nytt! Ski, hjelmer, skøyter, sykler og slalåmski som barna vokser ut av nesten før de er tatt i bruk er verken bra for lommeboken eller klima.

Låne og dele

I Bærum har vi flere aktører som låner ut sports- og fritidsutstyr både for sommer og vinter. Og det er helt gratis. De ønsker og bidrar å stimulere til aktivitet og samhold, og skape arenaer hvor alle kan delta. 

BUA Bærum

Hos BUA Bærum kan du låne utstyr til barn og unge som går på skole i Bærum. Hos BUA kan du låne sportsutstyr i opptil 3 uker med mulighet for 1 uke forlengelse.

For at utstyret skal sitte best mulig, vil vi at den som skal bruke utstyret er med for å det tilpasset.

Vil du vite mer om BUA og hvilket utstyr du kan låne? Gå inn på lenken nedenfor.  

BUA Bærum

Her blir du også kjent med hvilke lånevilkår BUA har. 

BUA ombruk

Skattkammeret

Hos Skattkammeret kan du låne alt fra snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, hengekøyer, sykler, soveposer, SUP, våtdrakter, fjellsko etc.

Tilbudet er gratis til alle barn og ungdom og voksne i deres nærhet. Skattkammeret ønsker å oppfordre til gjenbruk, og tar gjerne imot pent brukt utstyr.  

Skattkammeret på Rykkinn og ønsker å motivere til aktivitet og mestring. Her tilbys også gratis kurs og aktiviteter gjennom hele året, 

Her kan du lese mer om Skattekammeret Rykkinn

Adresse og åpningstider:

Skattekammeret nettsiden

Følg Skattkammeret Rykkinn på sosiale medier:

Facebook (aktiviteter og nytt utstyr annonseres på facebook)

Instagram