Løkeberg skole

Levende læring

Fakta

Navn på skolen
Løkeberg barneskole
Navn på rektor
Anne-Helen Bjørnskau
Antall elever
536

Hva skiller skolen fra andre skoler?

Tar du T-banen vestover og går av på Avløs stasjon, finner du Løkeberg skole i grønne omgivelser. Vi har et stort uteområde der elevene kan boltre seg i skogen, på fotballbanen eller ta på seg ski eller skøyter i friminuttene. De kan til og med spise matpakken sin på vår egen bålplass i skogkanten.

Vi holder vår visjon om levende læring høyt hevet. Våre ambisjoner er å ha fokus på «det hele mennesket» gjennom et inkluderende miljø, fokus på praktisk-estetiske fag, friluftsliv, aktiv, utforskende og kreativ læring. Løkeberg er samarbeidsskole med Haug skole og vi er praksisskole for Oslo Met og Universitet i Oslo og har gleden av å ha studenter her titt og ofte.

Elever, lærere og alle ansatte ved vår skole har hvert sitt læringsbrett. Vi synes det er spennende å jobbe kreativt og utforskende på digitale plattformer. Vårt personale har mange ulike fagkompetanser. Vi skal samarbeide og utfylle hverandre for at elevene skal få et godt helhetlig tilbud. Spesialpedagoger er knyttet til hvert trinn og er en stor ressurs for både elever og kollegaer.

Vi har både ansatte med lang erfaring og mye kompetanse og unge ansatte med ny kompetanse. Til sammen utgjør dette et profesjonsfellesskap som vi er stolte av!

På Løkeberg trives lærerne veldig godt sammen. Det er tett samarbeid med SFO. Vi har blåtur og novemberaksjon hvert år, i år med aktivitetsbingo i grupper og premier hver uke.

Hva slags type lærere ønsker dere flere av?

Vi trenger flere lærere, først og fremst lærere til småskoletrinnet. Vår visjon er levende læring og dette ønsker vi at skal være synlig i undervisningen. Man trenger ikke alltid å sitte bak en pult for å ha et høyt læringstrykk – spesielt ikke med de yngste elevene. Vi søker deg som er kreativ, leken og har et stort hjerte for de minste elevene.

Viktige temaer i bærumsskolen

Informasjon om den enkelte skole