Hosle skole

Leken, lyttende og lærevillig.

Fakta

Navn på skolen
Hosle barneskole
Navn på rektor
Nina Leontin Elvebakk
Antall elever
511

Hva skiller skolen fra andre skoler?

Hosle skole er en fremtidsrrettet barneskole. Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med et energirikt, humørfylt og raust personale. Hos oss finner du gode sparringspartnere som er åpne for fellesskap og samarbeid. Det er et godt profesjonsfellesskap med delingskultur og teamsamarbeid. Skolens ansatte viser raushet og tålmodighet i sin hverdag. Det er kort vei og lav terskel til ledelsen. 

På Hosle etterstreber vi inkluderende praksis for alle våre elever. Faglig og sosial læring går hånd i hånd i vår skolehverdag. Barn lærer på ulike måter og derfor benytter vi elevaktive arbeidsformer som lek, stasjoner, samarbeidslæring (Cooperative Learning), læringspartnere og uteskole. Vi er bevisst på å balansere bruken av digitale og analoge læremidler i opplæringen. 

Hosle barneskole ligger vakkert til med fantastiske uteområder i Østre Bærum der idrettsanlegg med kunstgress, kunstis og nærhet til marka gjør oss unike.

Rektor: Nina Leonthin Elvebakk

Antall elever: 494

Hva slags type lærere ønsker dere flere av?

Vi ser etter deg som er leken, lyttende og lærevillig. Har du, som oss, et utviklende, lærende tenkesett med tro på hvert enkelt barn? Da kan du være den nye læreren på drømmelaget til Hosle barneskole.

 

Viktige temaer i bærumsskolen

Informasjon om den enkelte skole