Hosle skole

Leken, lyttende og lærevillig.

Fakta

Navn på skolen
Hosle barneskole
Navn på rektor
Nina Leontin Elvebakk
Antall elever
511

Hva skiller skolen fra andre skoler?

Hosle er en fremtidsrettet skole. Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med et energirikt, humørfylt og raust personale. Hos oss finner du gode sparringspartnere som er åpne for fellesskap og samarbeid. Det er et godt profesjonsfellesskap med delingskultur og teamsamarbeid. Skolens ansatte viser fleksibilitet og tålmodighet i sin hverdag. Det er kort vei og lav terskel til ledelsen.

På Hosle vektlegges gode fellesopplevelser for barn og voksne. Barn lærer på ulike måter og derfor er lek, aktiv læring og nettbrett blitt en naturlig del av skolehverdagen. Vi benytter elevaktive arbeidsformer som stasjoner, samarbeidslæring (Cooperative Learning), læringspartnere og uteskole i undervisningen. Skolen har dyktige og synlige faglærere i praktisk-estetiske fag.

Hosle barneskole ligger vakkert til med fantastiske uteområder i Østre Bærum der idrettsanlegg med kunstgress, kunstis og nærhet til marka gjør oss unike.

Hva slags type lærere ønsker dere flere av?

Vi ser etter deg som er leken, lyttende og lærevillig. Har du, som oss, et utviklende, lærende tenkesett med tro på hvert enkelt barn? Da kan du være den nye læreren på drømmelaget til Hosle barneskole.

 

Viktige temaer i bærumsskolen

Informasjon om den enkelte skole