Møt dine kolleger

I Bærum kommunes 36 barnehager jobber det om lag 1100 dyktige medarbeidere. Alle bidrar til at barnehagene blir et godt sted å være, både for de ansatte og for barna, til å lære, vokse og lykkes. 

HANNA FYKSEN
Hanna Fyksen, Lommedalen barnehage

Å jobbe i Bærum kommune gir trygghet og stabilitet! Er du nyutdannet finnes det mange muligheter til videreutvikling gjennom kurs og seminarer for å skaffe deg mere kompetanse.  Berger barnehage er en stor barnehage med ulike ressurser hvor vi jobber sammen i ett team. 

"Kompetanseoverføring blant de ansatte bidrar til å styrke oss i det daglige arbeidet til beste for barnet!"

 

MAGNUS GERLYNG
Magnus Gerlyng, Østerås barnehage

Bærum kommune har en fantastisk beliggenhet. Det er kort vei til både naturen og til storbyen, noe som gir en variert mulighet til innhold i barnehagehverdagen. I Østerås barnehage er jeg så heldig å ha gode kollegaer og mulighet til å jobbe med det jeg synes er gøy, men selvsagt innenfor en pedagogisk ramme!

"Det er fine muligheter for personlig utvikling i jobben med kurs og nettverk. Lønnen er også på ett bra nivå i forhold til mange andre kommuner i Norge."

 

KAROLINE FJELLVÆR SKOLLERUD
Karoline Fjellvær Skollerud Berger barnehage

Er du nyutdannet finnes det mange muligheter til videreutvikling gjennom kurs og seminarer for å skaffe deg mere kompetanse. Berger barnehage er en stor barnehage med ulike ressurser hvor vi jobber sammen i ett team. Kompetanseoverføring blant de ansatte bidrar til å styrke oss i det daglige arbeidet til beste for barnet!

"Å jobbe i Bærum kommune gir trygghet og stabilitet!"

 

EVEN GUDE GUDESEN
Even Gude Gudesen, Åsterud barnehage

Jeg trives godt i personalgruppen som er stabil og aldersvariert. Barnehagens beliggenhet gir meg også mange muligheter for forskjellige uteaktiviteter. Å jobbe i Bærum kommune gir trygghet og mulighet for kompetanseheving.

"I Åsterud barnehage får jeg varierte arbeidsoppgaver som gjør at ingen dager er like."

 

Jobbe i barnehage i Bærum