Høvik barnehage

Høvik barnehage er en veletablert barnehage som ligger i Gamle Drammensvei 113 på Høvik. Vi er en barnehage med 10 baser i to hus, med plass til ca. 160 barn.

 Hovedhuset er en moderne basebarnehage, bygget i 2008 med flotte omgivelser både ute og inne. Vi har et stort uteområde som byr på mange fine lekeopplevelser.  Inne har vi ulike aktivitetsrom med forskjellige muligheter. Vi har et godt arbeidsmiljø og basebarnehagen gir stort rom for fleksibilitet, kreativitet og medbestemmelse. Vi har et mangfoldig personale som trives med å jobbe med både små og store barn. Vi jobber aktivt med å finne løsninger på hvordan vi kan utnytte barnehagens areal og våre personalressurser på beste mulig måte. Vi trenger deg som er bevisst ditt lederansvar, dyktig til å jobbe i team, men også kan være selvstendig.

Høvik barnehage har tett samarbeid med OsloMet storbyuniversitet. Vi er kvalifisert som en universitetsbarnehage som tar i mot studenter fra barnehagelærer utdanningen. Vi ønsker deg som har veiledningskompetanse og ønske om å ta i mot studenter.

Se listen over ledige stillinger i Bærum kommune her

Bli med og sett spor