I hovedetasjen i kommunegården er det en møteplass for innbyggere og medarbeidere. Her arrangeres det konserter, foredrag og andre kreative aktiviteter som er åpne for alle.

Møteplassen er et samling- og arrangementssted hvor kommunen, innbyggere, næringslivet og frivillige organisasjoner kan holde sine arrangementer. På dagtid er det kommunen og kommunens samarbeidspartnere arrangører. På kveldstid er arrangementene i regi av innbyggere og frivillige organisasjoner.  

På Møteplassen holdes kulturarrangementer, folkemøter, informasjonsmøter, markeringer, konserter, utstillinger og mer. Arrangementer som er gratis, og åpne for alle blir publisert på sosiale medier. 

Ønsker du å ha ditt arrangement på Møteplassen?

Ikke nøl med å ta kontakt med arrangementkoordinator Tonje Spjøtvold: 

Bli inspirert – se og les om tidligere arrangementer

26.-27. august 2023 ble Møteplassen lansert som en ny scene under Sandvika byfest. 

29. september ble FNs internasjonale eldredag markert på Møteplassen i regi av seniorsentrene i Bærum. Dagen ble høytidelig åpnet av ordfører Lisbeth Hammer Krog. Gjester kunne etterpå besøke stands, høre på interessante foredrag og nyte konsert av Majken Christensen trio.

18.-19. november arrangerte Bærum husflidforening Julemarked. Det ble satt opp 39 stands med alt man kunne tenke seg av hjemmelagde produkter. Bærum husflidforening satte ny publikumsrekord på Møteplassen. 

I desember 2023 kunne publikum oppleve Helge Røeds jubileumsutstilling. Utstillingen var i regi av Bærum kunstforening, og var den første utstilling som ble holdt på Møteplassen. 

Se bilder fra tidligere arrangementer i Kommunegården

Mann ser på kunstverk i kommunegården Bilde av fire dansere i kommunegården Publikum ser på danseforestilling på Møteplassen Dansere på scenen på møteplassen Pianist på møteplassen Lisbeth Hammer Krog taler foran publikum på FNs eldredag Oversiktsbilde av et julemarked på møteplassen