Viser alle aktuelle saker: 1 til 10 av 147

rss feed Abonner på aktuelle saker fra Bærum kommune

Fremkommelighet under byfesten

Nå er byfesten rett rundt hjørnet, og da vil noen veier i og rundt sentrum være stengt for biltrafikk. Vi oppfordrer til å la bilen stå, og kjøre kollektivt eller ta sykkelen til byfesten.

Stod sammen på markering

Torsdag 22. august stod bærumssamfunnet sammen på en markering etter terrorangrepet mot Al-Noor Islamic Centre.

Når terroren rammer - rammes vi alle

Samhold og nærhet skal vinne over hatefulle ytringer og handlinger. Velkommen til markering 22. august kl. 17.00 - 17.45 i Løkkehaven i Sandvika.

Moskeangrepet i Bærum

Angrepet mot Al-Noor moskeen på Skui og det tragiske dødsfallet preger svært mange i bærumssamfunnet. Kommunen tar derfor en rekke initiativ overfor menighetene, lokalsamfunnene på Eiksmarka og Østerås, samtidig som kriseteamet tilbyr sin bistand til berørte.