Viser alle aktuelle saker: 1 til 10 av 192

Abboner på aktuelle saker fra Bærum kommune

St Hans på Høvikodden

Tradisjonen tro arrangerer Bærum kommune og Henie Onstad Kunstsenter en storslagen St Hans med bålbrenning, konsert og mange aktiviteter for hele familien.

Unikt Innbyggerutvalg i Skytterdalen

11. juni ble kommunens aller første Innbyggerutvalg konstituert. Innbyggerutvalget i Skytterdalen består av både innbyggere og politikere, og skal bidra til å utvikle lokalsamfunnet i Skytterdalen.

Informasjon til foreldre om økt årvåkenhet

Det har vært et tragisk dødsfall av en 15 år gammel gutt som gikk i 9 klasse på Ramstad skole. Dødsfallet skyldtes sannsynligvis meningokokk-bakterier. Selv om disse bakteriene ofte finnes som normalflora i halsen på ellers friske personer fører de noen ganger til svært alvorlig sykdom og død.

Kommunale bygg i Skytterdalen

Formannskapet 12. juni behandlet en orientering om oppgradering av områdene rundt kommunens bygg i Skytterdalen 15-17.