Daggruppe på seniorsenteret – noe for deg?

Daggruppene på Ringhøyden, Rykkinn og Østerås seniorsenter er et tilrettelagt tilbud for deg som ønsker å komme deg ut og møte andre.

Det er en lys sommermorgen, og Asker og Bærum Taxi kjører skytteltrafikk med deltakere til daggruppen på Ringhøyden
seniorsenter. Stemningen er god når deltakerne samler seg til frokost før dagens program: Trim, konsert og rømmegrøt med spekemat i hyggelig selskap.

– Det er veldig fint å være her, sier Håkon (90), som benytter tilbudet både tirsdager og torsdager. – Det er mange hyggelige mennesker her, vi kan snakke sammen om hva som helst. Og så er det flott å bli hentet og kjørt hjem igjen, legger han til.

Håkon (90) synes det er flott å bli kjørt til og fra  daggruppen av Hilde fra Asker og Bærum Taxi.
Håkon (90) synes det er flott å bli kjørt til og fra daggruppen av Hilde fra Asker og Bærum Taxi.

– Viktig å komme seg ut

– De som kommer hit ønsker å komme seg ut og være sosiale, forteller leder for daggruppen, Bente Knutssøn Isachsen. – Mange bor alene, og da er det viktig å få en fast rutine i hverdagen, spise sunt og regelmessig, og ikke minst sammen med andre. Vi har varierte aktiviteter, fra quiz, ordleker og kryssord, til trim, konserter og foredrag. Du velger selv hva du vil være med på. Det er også mulig å være med som gjest en dag, hvis du ønsker å se om dette er noe som passer for deg, sier Isachsen.

Nye venner hele livet

– Da jeg ble alene, ringte datteren min hit, forteller Else Marie. – Det er så fint å komme ut og møte andre. Her er det aktiviteter, foredrag og musikk – i flotte omgivelser. Det er viktig å huske at man kan få nye venner hele livet – det er bare å prate litt! Nå er vi som gamle kjente når vi møtes, vi som er her, forteller Else Marie.

– Det er så fint å komme ut og møte andre. Her er det aktiviteter, foredrag og musikk – i flotte omgivelser, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker, sier Else Marie.
– Det er så fint å komme ut og møte andre. Her er det aktiviteter, foredrag og musikk – i flotte omgivelser, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker, sier Else Marie.

FAKTA

Kunne dette være noe for deg?

Ta kontakt med ditt nærmeste senter for mer informasjon:
Ringhøyden  tlf. 67 50 63 33
Rykkinn tlf. 67 50 91 90
Østerås tlf. 67 16 22 40