Uke 13: 

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og yoghurtdressing (melk).
  • Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).

Tirsdag:

  • Varmmat: Pankopanert torskefilet (fisk, gluten, egg) servert med remulade (soya, egg), rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.
  • Suppe: Betasuppe (selleri, gluten) servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med remulade (soya, egg), rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.

Onsdag:

  • Varmmat: Pulled pork krydret med "rub-a-dub" krydder og dijonsennep (sennep), servert med coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt), bbqsaus, burgerbrød (gluten, egg) og pommes frites.
  • Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: Pulled vegetar (soya) servert med coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt), bbqsaus, burgerbrød (gluten, egg) og pommes frites.

Torsdag:

  • Varmmat: Havets paella med paellaris, ulike grønnsaker, laks og sei og mange herlige krydder (fisk, sulfitt). Serveres med aioli (egg, soya, sennep).
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Vegetar paella med paellaris, ulike grønnsaker og mange herlige krydder (fisk, sulfitt). Serveres med aioli (egg, soya, sennep).

Fredag: 

  • Varmmat: Gyrosmarinert kyllingfilet servert med gyrosbrød (gluten), salat, grønnsaker og mynteyoghurt (melk).
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Gyrosmarinert grønnsaker servert med gyrosbrød (gluten), salat, grønnsaker og mynteyoghurt (melk).