Byparken Bærum kommune

Et arrangement kan foregå på svært forskjellige arenaer, både inne og ute, men felles for dem alle er at du alltid må søke grunneier om tillatelse. Her finner du mer informasjon om ulike arenaer samt søknadskjema vedrørende kommunens friområder.

Kultur og samarbeid administrerer søknader for lån og leie av områdene Kadettangen, Byscenen og Bjerkelunden. Via denne siden kan du søke om lån og leie av disse områdene samt andre friområder i Bærum kommune. Videre følger en oversikt over andre brukte arrangementsområder. Listen er ikke uttømmende.

Søknad om lån/leie av friområder i Bærum kommune

Søknad om tillatelse til uteservering

Uteområder for arrangementer

Bærum kommune har flere uteområder som er godt tilrettelagt for arrangementer av forskjellige størrelser. For å søke om lån og leie av friområder i Bærum kommune må du fylle inn søknadsskjemaet over. Søknader om arrangementer som skal foregå i sommersesongen (mai-august) har søknadsfrist 1. april samme år.

Les mer om uteområder:

Kadettangen

Byparken

Byscenen

Lenke til søknadsskjema for å leie Byscenen

Bjerkelunden

Lenke til søknadsskjema for å leie Bjerkelunden

Les mer om andre friområder

Gater og torg

Vil du leie plass til Foodtruck, stand eller lignende i Bærum kommune?  Her er opplysningene om hvem som gir tillatelser

  • Gater og torg i Sandvika 
  • Uteservering i Sandvika: Ønsker du å leie areal til uteservering i Sandvika vennligst benytt søknadsskjema for uteservering

Innendørsarrangement

Skal du arrangere innendørs ta direkte kontakt med eier av din valgte arena. Videre følger en oversikt over andre innendørs arrangementsområder.

Arrangementsporten