Trenger du matavfallsposer eller ny sekk til plastemballasje?

Matavfallsposer 

Knyt en tom plastpose på beholderhåndtaket ditt. Da vil renovatør legge igjen en ny rull med matavfallsposer ved neste tømming. 

Er det avfallssug der du bor eller bor du i et større borettslag eller sameie, tar styret kontakt med kommunen på e-post renovasjon@baerum.kommune.no eller telefon 67 50 40 50. 

Det er også mulig å hente matavfallsposer i Kommunegården i Sandvika, og på bibliotekene på Bekkestua, Høvik, Eiksmarka og Rykkinn

Sekker til plastemballasje

Sekker til plastemballasje leveres ut i løpet av september hvert år. Borettslag eller sameier tar kontakt med kommunen for å avtale utlevering. 

Har du ikke mottatt sekker til plastemballasje? Meld en feil i tømmekalenderenen.

Minner om at sekkene til plastemballasje skal kun benyttes til rengjort plastemballasje og ikke til hageavfall og for levering på Isi gjenvinningsstasjon. Hver enkelt innbygger og sameier må selv kjøpe inn blanke sekker til hageavfall. Slike sekker selges i dagligvare forretninger, byggevareforretninger og jernvare

Ved ekstra restavfall 

Om du enkelte ganger har mer restavfall enn det er plass til i beholderen din, kan du kjøpe blåsekk. Sekkene kan bestilles ved å sende en mail til renovasjon@baerum.kommune.no eller i appen "Min Renovasjon". En sekk koster 92,65 kroner (inkl. frakt) og sendes i posten.

Sekkene setter du ved siden av beholderen for restavfall på hentedag.

Blåsekker til restavfall
Blåsekker

Avfall og gjenvinning

Tjenestestedet Avfall og gjenvinning har ansvaret for kommunal avfallshåndtering i Bærum. Vi administrerer innsamling av husholdningsavfall hjemme hos våre innbyggere og videre distribusjon.

Åpningstider: 

Mandag-fredag 09.00 - 15.00