Gamle Drammensvei omsorgsboliger

Omsorgsboligen

Gamle Drammensvei omsorgsbolig ble etablert i 2015. Den ligger i nærheten til Stabekk sentrum med nærbutikker og kafé. Leilighetene har gode sol- og lysforhold. Det er opparbeidet gangstier og sansehage bak huset. I nærområdet er det flere turstier. Nordraaksvei bo- og behandlingssenter er nærmeste nabo til omsorgsboligen, og vi har anledning til å benytte noen av fasilitetene der.

Leilighetene

Gamle Drammensvei omsorgsbolig består av 79 leiligheter hvor av 75 er på 40 kvm og 4 på 60 kvm. Disse er beregnet på par. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, sovealkove og bad. De store leilighetene har eget soverom. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en veranda med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig,

Nøkkelinformasjon

Kontor og personalbase

Administrasjon og personalbase 1 finner man i 2. etasje. Personalbase 2 i 4. etasje.

Beredskapstelefon

Tlf: 48113336

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg er flere muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom som Storstue og Foajeen i 1. etg som alltid er åpne. Der er det mulig å sette seg å se på TV eller bare slappe av. Vi har Kulturansvarlig (aktivitør) som tilrettelegger fellesaktiviteter. 

Aktivitetsplan

Månedens aktivitetsplan blir delt ut til alle beboere, og står hver uke på alle informasjonstavlene. 

Måltider

Det er anledning til å bestille abonnement på middag fra Bærum Storkjøkken, dette serveres i fellesrom pr. etasje. Kaffe serveres rett etter middagen. Frokost, lunsj og kvelds lages i egen leilighet. 

Felles aktiviteter i omsorgsboligen arrangeres av aktivitøren. Eksempler på aktivitetene kan være:

  • Kaféer i Storstua (Bingokafe, skravlekafe, vaffelkafe m.m.)
  • Spasertur med Kulturansvarlig/frivillig
  • Ulike konserter (Den Kulturelle spaserstokken)
  •  Kunstutstillinger, kino, Kunstnergata, Sætern gård
  • Ulike markeringer i forbindelse med årets høytider

Lege

Man bruker selv sin egen fastlege. Timebestilling utføres av beboeren selv, man kan selvfølgelig spørre personalet om hjelp. Omsorgsboligen har ingen tilsynslege.

Hjemmesykepleie/Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret, og gis ut fra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Frisør og fotpleier kan komme hjem til leiligheten etter avtale direkte med frisør/ fotpleier. Det er også mulig å benytte frisør i nabobygget. Kontant betaling.

Sansehagen

Sansehagen består av benker, bord, gressplen og vekster som gjør hagen innbydende og koselig. Her kan man sitte både i sol og skygge. Hagen er på baksiden av huset og den er tilrettelagt for rullestolbrukere. På forsiden av huset er det også uteplass med benk og bord.

Nyttige lenker

Priser og egenandeler for helse- og omsorgstjenester

Åpningstider

Omsorgsboligen har ikke spesifiserte åpningstider

Telefon

Døgnbemannet telefon/ansvarsvakt: 67 50 64 60

Besøksadresse

Gamle Drammensvei 25
1369 STABEKK

Reise til Gamle Drammensvei omsorgsboliger

    Reise fra Gamle Drammensvei omsorgsboliger

    Følg oss på Facebook