Gamle Drammensvei omsorgsboliger

Her kan du lese om regler for besøk ved omsorgsboligen under pandemien

Omsorgsboligen

Gamle Drammensvei omsorgsbolig ble etablert i 2015. Den ligger i nærheten til Stabekk sentrum med nærbutikker og kafé. Leilighetene har gode sol- og lysforhold. Det er opparbeidet gangstier og sansehage bak huset. I nærområdet er det flere turstier. Nordraaksvei bo- og behandlingssenter er nærmeste nabo til omsorgsboligen, og vi har anledning til å benytte noen av fasilitetene der.

Leilighetene

Gamle Drammensvei omsorgsbolig består av 79 leiligheter hvor av 75 er på 40 kvm og 4 på 60 kvm. Disse er beregnet på par. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, sovealkove og bad. De store leilighetene har eget soverom. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en veranda med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig, bortsett fra de på bakkeplan, der det er utgang til en liten hage.

Nøkkelinformasjon

Kontor og personalbase

Administrasjon og personalbase 1 finner man i 2. etasje. Personalbase 2 i 4 etasje.

Tjenesteleder Gerd Helene Angell, telefon 974 87 220

Avdelingssykepleier Tatjana Asanin telefon 468 52 435

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg er flere muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom som Storstue og Medierom som alltid er åpne. Vi har kulturansvarlig som tilrettelegger fellesaktiviteter, også etter ønsker og behov. Det er trening med fysioterapeut fast to ganger i uken.

Aktivitetsplan

Månedens aktivitetsplan blir delt ut til alle beboere, og står hver uke på alle informasjonstavlene. 

Faste ukentlige aktiviteter

 • Mandag er mandagskafe med kulturansvarlig
 • Tirsdag er det trening med fysioterapeut
 • Tirsdag er det også høytlesning med leseombud
 • Onsdag er det onsdagskafe med kulturansvarlig
 • Torsdag er det gå-gruppe
 • Torsdag kveld er det kveldsstund med piano og sang
 • Fredag er det trening med fysioterapeut.

Måltider

Det er anledning til å bestille abonnement på middag fra Bærum Storkjøkken, dette serveres i fellesrom pr. etasje. Kaffe serveres rett etter middagen. Frokost, lunsj og kvelds lages selv i egen leilighet. 

Lege

Man bruker selv sin egen fastlege. Timebestilling utføres av beboeren selv, man kan selvfølgelig spørre personalet om hjelp. Omsorgsboligen har ingen tilsynslege.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret, og gis ut fra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Frisør og fotpleier kan komme hjem til leiligheten etter avtale direkte med frisør/ fotpleier. Det er også mulig å benytte frisør i nabobygget. Kontant betaling.

Sansehagen

Sansehagen består av benker, bord, gressplen og vekster som gjør hagen innbydende og koselig. Her kan man sitte både i sol og skygge. Hagen er på baksiden av huset og den er tilrettelagt for rullestolbrukere. På forsiden av huset er det også uteplass med benk og bord.

Nyttige lenker

Priser og egenandeler for helse- og omsorgstjenester

Søknadsskjema for helse- og omsorgstjenester

Åpningstider

Omsorgsboligen har ikke spesifiserte åpningstider

Telefon

Døgnbemannet telefon/ansvarsvakt: 67 50 64 60

Besøksadresse

Gamle Drammensvei 25
1369 STABEKK

Reise til Gamle Drammensvei omsorgsboliger

  Reise fra Gamle Drammensvei omsorgsboliger

  Følg oss på Facebook