Bekkestua omsorgsbolig

Omsorgsboligen

Bekkestua omsorgsbolig ligger midt i hjertet av Bekkestua sentrum med gode kommunikasjonsmuligheter i forhold til offentlig transport. Bekkestua sentrum er i stadig vekst og omsorgsboligen har direkte tilkomst til kjøpesentret.

Det er 44 leiligheter på 57 kvm. Alle leilighetene har gode lysforhold med sol fra morgen til kveld på fellesarealene.

Resepsjonen

Resepsjonen tar seg av sentralbordet og formidler bestillinger og beskjeder vedrørende de ulike tjenester som sentret tilbyr. Her kan man også få hjelp til å for eksempel bestille taxi og lignende.

Leilighetene

Bekkestua omsorgsbolig består av 44 selvstendige leiligheter på 57 kvm bruksareal. Leilighetene er fordelt på inntil fem etasjer i to blokker ved siden av hverandre. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som «livsløpsbolig». 

Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter, i tillegg er der varslingssystem med toveiskommunikasjon slik at det er lett å få kontakt med personalet. Det er en veranda med plass til et lite bord og stol. Det er mulig å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage.

Boligen er døgnbemannet.

Nøkkelinformasjon

Avdelingsleder: Christina Stranger Heger, tlf. 67 50 86 36/ 464 48 383 

Tjenesteleder: Karianne Lippert, tlf. 67 50 62 66

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom som sto nytt i 2016. I tilknytning har vi en kantine og det er et stor fellesareal med flere sittegrupper og et stort aktivitetsrom. Vi har miljøvert/kulturansvarlig som tilrettelegger fellesaktiviteter utifra beboernes ønsker og behov. Aktivitetsplanen er satt opp flere steder på huset.

Måltider og Kantinen

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Ellers serveres middag tre ganger per uke i  felles kantine, dersom de ønsker det.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis utifra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Det er et rikt tilbud av frisører og fotpleiere i Bekkestua sentrum.

Brukermedvirkning

På Bekkestua omsorgsbolig har vi et brukermøter som består av beboere sammen med avdelingsleder og representant fra personalet ved Bekkestua. Vi har faste møter 2 ganger per år, og utover det ved behov.

Nyttige lenker

Priser og egenandeler for helse- og omsorgstjenester

Åpningstider

Boligen er døgnåpen.

Sentralbord er åpent mandag–fredag kl. 8–15.

Telefon

Sentralbord: 67 50 86 33/ etter kl. 15:00 & lø/sø: 67 50 86 11/ 67 50 86 20 Nødnummer 482 05 880 (skal kun brukes når fasttelefon og vakttelefon ikke er i funksjon)

Besøksadresse

Bærumsveien 222
1357 BEKKESTUA

Reise til Bekkestua omsorgsbolig

    Reise fra Bekkestua omsorgsbolig

    Følg oss på Facebook