Stine Sundsmoen / Avdelingsleder stab / juridisk rådgiver

Stine mener hun er blitt en bedre jurist ved å ha kolleger som jobber med alt annet en jus. Det gir nemlig en fullstendig forståelse for byggeprosjektene hun jobber med.

Stine Sundsmoen

Alder
32 år
Stilling
Juridisk rådgiver
Utdannelse
Radboud University Nijmegen, 2010 – 2011 - Grad LLM European Business Law, Universitetet i Bergen (UiB), 2004 - 2011 - Grad Master of Laws, Heidelberg University, 2008 – 2009 - Grad Master of Laws

Ung og ansvarlig

Stine er blant annet juridisk rådgiver i det største prosjektet i Bærum kommune noensinne, nemlig utbyggingen av Oksenøya senter, som består av både skole, barnehage, bo- og behandlingssenter, flerbrukshall og fotballbane. Sammen med én annen jurist ivaretar hun det juridiske i forbindelse med anskaffelse og oppfølging av kommunens milliardinvesteringer innenfor Eiendom.

Er det litt tidlig i Stines karriere å få så mye ansvar, spør du kanskje? På ingen måte, mener vi. Som for alle våre medarbeidere, har Stine fått betydelig ansvar tidlig, og hun har vist seg å være ansvaret verdig. Nei, Stine kan ikke alt. Det kan ingen. Men når Stine ikke har svar, er det store sjanser for at en kollega har det. Nettopp et så bredt spekter av kolleger er noe av det beste med å jobbe her, mener Stine. Å få innblikk i byggeprosjekter langt ut over det som er juridisk relevant, gjør henne til en bedre jurist.

Møt dine fremtidige kollegaer