Oversiktsbilde - Kunnskapssenteret

Konferansevert

Kunnskapssenteret har konferanseverter som sørger for at alle våre møte- og konferansegjester blir tatt vel hånd om gjennom dagen. De bringer kaffe, te, frukt og annen ønsket bevertning til deres lokaler til ønskede tider. Konferanseverten bistår også dersom dere har spørsmål, og er deres kontaktperson gjennom deres arrangement. I folderen som deles ut sammen med nøkkelkortet, finnes kontaktinformasjon til konferanseverten slik at dere raskt og enkelt kan få hjelp ved behov.

IT-Support

Kunnskapssenteret har en egen IT-supporttjeneste som bistår våre konferansegjester ved behov for teknisk bistand før, under eller etter deres arrangement. Kontaktinformasjon finnes i folderen som deles ut sammen med nøkkelkortet ved ankomst. Er du usikker på hva som finnes av utstyr, og om ditt utstyr er kompatibelt, så ta gjerne kontakt i forkant av deres arrangement slik at vi kan finne en god løsning!

Gratis WIFI

Alle våre gjester har tilgang til gratis trådløst nett i hele Kunnskapssenteret! Nettet heter BK-gjest, og informasjon om pålogging finnes på oppslag i alle konferanserom.

Moderne AV-utstyr

Konferanserommene på Kunnskapssenteret har moderne AV-utstyr. Sjekk rommenes nøkkelinformasjon, ved å gå til siden «Romgalleri», eller kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kunnskapskoppen

Kaffebaren Kunnskapskoppen ligger i 1. etasje i Kunnskapssenteret, og er åpen mellom kl. 08.00 og 14.30 fra mandag til fredag. Her kan du kjøpe deg god ferskbrygget kaffe, te, ferdig påsmurt mat, suppe, smoothie, yoghurt, bakverk med mer. Kunnskapskoppen har koselige sittegrupper og småbord med en hyggelig atmosfære, der du kan ta en velfortjent pause.

Spiseriet

Lunsjkantinen Spiseriet ligger i 3. etasje, og er åpen for alle, mellom klokken 11.00 og 13.00. Det er også inngang til Spiseriet direkte fra gateplan, dersom du kommer fra Malmskriverveien. Spiseriet serverer hver dag én varmrett, én vegetarrett og én suppe, i tillegg til salatbar og buffé. Det finnes også deilige hjemmelagede smoothier, yoghurter, kaker, bakverk og annen ferdig påsmurt mat.

Resepsjonstjeneste

Kunnskapssenteret har egen resepsjonstjeneste som tar deg varmt i mot når du ankommer! Her kan du registrere din ankomst, motta nøkkelkort og informasjon om ditt arrangement, få hjelp til å finne frem. Det er også her du leverer tilbake nøkkelkort og sjekker dere ut. I resepsjonen kan du også få utført tjenester som taxibestilling, bestilling av blomster, kopitjenester inkl. rett kopi, mm.

Universell utforming

Kunnskap skal være tilgjengelig for alle. Kunnskapssenteret er bygget etter Byggteknisk forskrift, med krav om universell utforming av byggverk. På Kunnskapssenteret finnes for eksempel heiser med tale, ledelinjer, teleslynger og tilrettelegging for rullestolbrukere.

#kunstkunnskap

Rundt omkring på Kunnskapssenteret finnes det ulik kunst. Det er alt fra skulpturer til malerier og trykk. I kunnskapens ånd, finnes det litt informasjon om verkene og kunstneren i tilknytning til kunsten. Opplev og nyt!

#klimakunnskap

Kunnskapssenteret er en del av Bærum kommune, som er en «Klimaklok kommune». Vi er svært opptatt av klimakunnskap, og er veldig glade for at kollektivtransport, sykkel og egne ben, er den eneste kloke måten å ankomme Kunnskapssenteret på, her vi ligger ca. 50 meter fra Sandvika stasjon!

Sykkelparkering

Kunnskapssenteret har egen låst sykkelparkering i kjelleren. Her kan man leie plass, både for kortere og lengre perioder. Sikkert, enkelt og miljøvennlig!

Garderober

På Kunnskapssenteret kan du bestille tilgang til garderober med dusj. Dette kan være praktisk dersom deltakere for eksempel sykler til deres arrangement, ønsker å skifte til en middag på kvelden eller lignende. Ta kontakt for tilbud.

Møte- og konferanserom i kunnskapssenteret

Les mer om Kunnskapssenteret i Sandvika

Kontakt

Kunnskapssenteret

konferanse@baerum.kommune.no

Tlf: 67 50 66 26 (mandag-fredag kl. 8-21)

Besøksadresse: Otto Sverdrups Plass 4, 1337 Sandvika

Åpningstider: Mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-21

Åpningstider i ukene: 28-31: 10-14