Tjenesteleder: Eivind Strøm tlf: 67 13 11 51

Emma Sansehus/Emma Friskhus/Emma Gjestehus: Avdelingsleder: Kjersti Rosenberg tlf: 926 20 082

Emma Kafé:  Avdelingsleder Petter Skjønhaug tlf: 67 13 30 69  

Regionalt aktivitetssenter (REGA)

Regionalt aktivitetssenter (REGA) har eksistert som et tjenestested siden oppstart i 1994 (HVPU reformen) etter de testamentariske føringene som ligger på området ved at området alltid skal brukes til utviklingshemmede.

Målet til REGA er å være et sted for alle, uansett funksjonsnivå.

Alle hus har aktivitet og fritidstilbud til alle grupper av befolkningen.

Alle hus er også tilrettelagt som en naturlig integreringsarena, men vi har også spesialarrangementer for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Vi tilrettelegger også for tiltaksplasser samt opplæringsplasser for NAV vedrørende kokkefag og utplassering fra videregående skoler.

Vi tar alltid utgangspunkt i at vi skal ha nok arbeidsoppgaver, og vi ser alltid etter folks ressurser og matcher dette til driften av de forskjellige hus. Emma Kafé og Emma Gjestehus er best egnet, da inntjeningskravene og markedet er viktige faktorer for REGA sin drift. Virksomheten  i Regionalt aktivitetssenter blir regulert ved en blanding av direkte salg, utleiekontrakter, billettsalg og spesielle tilrettelegging i tråd med Bærum kommune sin prissetting og HP planer.­

Regionalt aktivitetssenter består av 5 hus:

Emma Gjestehus

Emma Gjestehus er under oppussing til og med mars 2021, så inntil da holder vi  stengt.

Har 17 rom fordelt på to plan med trivelig og lun atmosfære. Vi har rom tilpasset barnefamilier og rullestolbrukere. Alle rom har tv og vask. Bad/toalett er på gangen. 

Emma Gjestehus byr på en koselig stue med sittegrupper, stort langbord og et kjøkken hvor gjester kan lage seg mat. Nyt vår hage med frodig natur, grønne plener og store bjørketrær. Det er mulighet å leie hele Emma Gjestehus for grupper. Maks kapasitet 50 personer.

Emma Gjestehus har hyggelige møte- og grupperom, kapasitet 30 personer.

Kontaktinformasjon:

Emma Gjestehus, Høyrabben 4, 1336 SANDVIKA    

Emma Kafé

Kaféen sto ferdigbygget i 1979 og var sentralkjøkken og kantine for Emma Hjorths Hjem. Her ble det arrangert fester og jubileer for mennesker tilknyttet institusjonen.

I dag har Emma Kafé åpent alle dager utenom lørdag. Mandag til fredag serveres det lunsj og gode, smakfulle retter. Søndag servers det brunch og søndagsmiddag. Kaféen har møteromsfasiliteter og selskapslokaler til utleie. Tirsdager har vi spesielle arrangementer på kveldstid - se hjemmesiden.

Kontaktinformasjon:

Emma Kafé, Emma Hjorths vei 66, 1336 SANDVIKA     

­Emma Friskhus

Emma Friskhus tilbyr varmtvannsbasseng og treningsmuligheter i gymsal, og drives på kontrakter. Lørdager leies huset ut til private, bursdagsselskaper og andre arrangementer. For å leie svømmehallen må én i gruppen ha livredningskurs som ikke er eldre enn et år.

Kontaktinformasjon

Emma Friskhus, Jens Holes vei 18 1336 Sandvika 

Emma Sansehus

Emma Sansehus er et opplevelsessenter for store og små. Vi er også et tilbud for mennesker med sammensatte lærevansker. Vi ønsker alle velkommen til et sansestimulerende miljø som kombinerer musikk, lys, vibrasjon og følbare inntrykk i behagelige omgivelser. Du kan leie hele huset til f.eks. bursdager, barselgrupper, foreninger, familiesammenkomster m.m. 

Sansehuset er bygd på snoezelen konseptet, som er et fenomen og en ide om innredning og tilrettelegging. Her kan du lukte, høre, se og føle. Farger, lys og lydeffekter lokker store og små fra rom til rom og vekker forundring, tankefullhet og glede. Huset har universell utforming. For mer informasjon og priser se hjemmeside under kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Emma Sansehus, Jens Holes vei 5, 1336 SANDVIKA 

Åpningstider:

  • Dagtid // kun bestilling og faste kontrakter
  • Kveld // mandag: Åpent for alle kl 16.00-19.30
  • Kveld // tirsdag/onsdag/fredag: Bursdager/arrangement kl 17.00-19.30
  • Kveld // torsdag: Kun faste kontrakter
  • Lørdag/søndag: Åpent for alle kl 10.00-16.00
   NB! Siste lørdag i måneden er det stengt for publikum, kun bestilling for interesseorganisasjoner.

 

Emma Hjorth museum og dokumentasjonssenter

Emma Hjorth museum har en permanent utstilling. Utstillingen viser en spennende del av vår sosialpolitiske historie, spesielt fram til krigen. Museet har også en fotosamling, diverse avisutklipp og en database, til bruk for studier eller annen undersøkende virksomhet.

Åpent for publikum torsdag kl. 10:00 - 15:30, ellers etter avtale. Stengt i juli.

Kontaktinformasjon

Emma Hjorth museum, Emma Hjorths vei 64, 1336 Sandvika