Uke 47:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Kremet potetsuppe med olivenolje og urter (melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.

Tirsdag:

  • Varmmat: Bacalao (fisk, sennep) servert med aioli (egg, soya, sennep) og flatbrød (gluten).
  • Suppe: Linsesuppe (stangselleri). En mettende, næringsrik og glutenfri suppe med grønnsaker og krydder.
  • Vegetar: Linsegryte à la Andzrej (gluten, soya, sulfitt), servert med flatbrød (gluten).

Onsdag:

  • Varmmat: Pasta Bolognese (sennep, selleri) med spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
  • Suppe: Kremet fiskesuppe med fisk og grønnsaker (melk, fisk, selleri, sennep, sulfitt). Servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Sauterte grønnsaker servert med tomatsaus, spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).

Torsdag:

  • Varmmat: Bifangst av steinbit, ovnsbakt (fisk), servert med kapersmør (melk), smash poteter (melk)
    og sauterte grønnsaker.
  • Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med kapersmør (melk), smash poteter (melk) og sauterte grønnsaker.

Fredag:

  • Varmmat: Arroz con Pollo. Herlig risrett med kyllinglår og koriander.
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Arroz con verduras. Nydelig risrett med grønnsaker og koriander.