Uke 46:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med ris, mangochutney og raita (melk).
  • Suppe: Kremet blomkål - og brokkolisuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).

Tirsdag:

  • Varmmat: Panert Alascan Pollock fylt med tomat og mozzarella (fisk, gluten, melk), med remulade (soya, egg), stekte poteter og maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt).
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med remulade (soya, egg), stekte poteter og maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt).

Onsdag:

  • Varmmat: Lunsjkaker (melk) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
  • Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.

Torsdag:

  • Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
  • Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med pommes frites, maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).

Fredag:

  • Varmmat: Boeuf Bourguignon. Klassisk fransk kjøttgryte med høyrygg og bacon, sopp, gulrøtter, hvitløk og løk (melk, gluten, sulfitt). Serveres med potetmos (melk, muskat).
  • Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: ¡ Jiihaa Vegetarenchillada ! (gluten,selleri, sennep, soya, melk) servert med salat og rømmedressing (melk).