Uke 43:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
Tirsdag:
- Varmmat: Ovnsbakt Alascan Pollock (fisk) servert med hollandaise (melk, egg) og krydrede bønner
og linser (soya, selleri). - Suppe: Ungarsk Gulasjsuppe (selleri, melk, gluten) servert med krutonger (gluten).
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med hollandaise (melk, egg) og krydrede bønner og linser (soya, selleri).
Onsdag:
- Varmmat: Røkt svinekam servert med brun saus (melk, sennep), ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri) og stekte poteter.
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med brun saus (melk, sennep), ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri) og stekte poteter.
Torsdag:
- Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk,
hvete). - Suppe: Kremet spinatsuppe (melk, gluten) servert med kokt egg (egg).
- Falaffel (gluten, selleri) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).
Fredag:
- Varmmat: Thai kyllingcurrygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
- Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Thai curry grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.