Uke 24:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag: (Stengt - 2. pinsedag)
- Varmmat:
- Suppe:
Tirsdag:
- Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
- Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
- Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
Onsdag:
- Varmmat: Pasta Bolognese (sennep, selleri) med spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
- Suppe: Portugisisk klippfisksuppe (fisk) à la Spiseriet, servert med flatbrød (gluten).
- Vegetar: Sauterte grønnsaker servert med tomatsaus, spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
Torsdag:
- Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
- Suppe: Betasuppe (selleri, gluten) servert med flatbrød (gluten).
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
Fredag:
- Varmmat: Røkt svinekam servert med urtehollandaise (melk, egg), kokte poteter og sauterte grønnsaker.
- Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med urtehollandaise (melk, egg), kokte poteter og sauterte grønnsaker.