Uke 43:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.

Tirsdag:

  • Varmmat: Ovnsbakt Alascan Pollock (fisk) servert med hollandaise (melk, egg) og krydrede bønner
    og linser (soya, selleri).
  • Suppe: Ungarsk Gulasjsuppe (selleri, melk, gluten) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med hollandaise (melk, egg) og krydrede bønner og linser (soya, selleri).

Onsdag:

  • Varmmat: Røkt svinekam servert med brun saus (melk, sennep), ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri) og stekte poteter.
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med brun saus (melk, sennep), ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri) og stekte poteter.

Torsdag:

  • Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk,
    hvete).
  • Suppe: Kremet spinatsuppe (melk, gluten) servert med kokt egg (egg).
  • Falaffel (gluten, selleri) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).

Fredag:

  • Varmmat: Thai kyllingcurrygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
  • Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Thai curry grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.