Uke 50:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med ris, mangochutney og raita (melk)
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.

Tirsdag:

  • Varmmat: Pankopanert torskefilet (gluten, egg, fisk) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg)
  • Suppe: Kremet vårløk – og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).

Ukens lokalmat onsdag:

  • Varmmat: Stekte karbonader med løk (egg) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).
  • Suppe: Klippfisksuppe (fisk) servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).

Torsdag:

  • Varmmat: Panert Alascan Pollock fylt med tomat og mozzarella (fisk, egg, gluten, melk) servert med remulade (soya, egg), coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og stekte poteter.
  • Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med remulade (soya, egg), coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og stekte poteter.

Fredag:

  • Varmmat: Kylling og karrigryte (melk) servert med jasminris.
  • Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: Grønnsakscurry (melk) servert med jasminris.