Uke 51:
Standardpriser, hvis annet ikke er oppgitt direkte i menyen:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Børek med spinat og feta (melk, gluten) servert med salat og rømmedressing (melk).
- Suppe: Linsesuppe (stangselleri). En mettende, næringsrik og glutenfri suppe med grønnsaker og krydder.
Tirsdag:
- Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).
- Suppe: Fyldig kjøttsuppe med storfekjøtt og bacon, gulrøtter og løk (sulfitt). Servert med flatbrød (gluten).
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).
Ukens lokalmat onsdag:
- Varmmat: Risgrøt (melk) servert med tilbehør og ett glass rød saft.
(Pris: kr 65,-) - Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Risgrøt (melk) servert med tilbehør og ett glass rød saft.
(Pris: kr 65,-)
Torsdag:
- Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, gluten, melk, egg, svin) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
- Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
- Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
Fredag:
- Varmmat: Røkt svinekam servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).
- Suppe: Kremet potetsuppe med olivenolje og urter (melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).