Uke 38:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
Tirsdag
- Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
- Suppe: Fyldig gresskarsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
Onsdag
- Varmmat: Kyllinglår "Butterfly" stekt med krydder og urter, servert med stekte poteter, Ciambotta (sennep) og ajvarsaus.
- Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
- Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med stekte poteter, Ciambotta og ajvarsaus.
Torsdag:
- Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
- Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Bakt sellerirotbiff (selleri) med løk servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
Fredag:
- Varmmat: Thai kyllingcurrygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
- Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Thai curry grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.