Uke 51:  

Standardpriser, hvis annet ikke er oppgitt direkte i menyen:
Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Børek med spinat og feta (melk, gluten) servert med salat og rømmedressing (melk).
  • Suppe: Linsesuppe (stangselleri). En mettende, næringsrik og glutenfri suppe med grønnsaker og krydder.

Tirsdag:

  • Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).
  • Suppe: Fyldig kjøttsuppe med storfekjøtt og bacon, gulrøtter og løk (sulfitt). Servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med sauterte grønnsaker, kokte poteter og soyasmør (melk, hvete).

Ukens lokalmat onsdag:

  • Varmmat: Risgrøt (melk) servert med tilbehør og ett glass rød saft.
    (Pris: kr 65,-)
  • Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Risgrøt (melk) servert med tilbehør og ett glass rød saft.
    (Pris: kr 65,-)

Torsdag:

  • Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, gluten, melk, egg, svin) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
  • Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
  • Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).

Fredag:

  • Varmmat: Røkt svinekam servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).
  • Suppe: Kremet potetsuppe med olivenolje og urter (melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).