Uke 38:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag: 

  • Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).

Tirsdag

  • Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
  • Suppe: Fyldig gresskarsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).

Onsdag

  • Varmmat: Kyllinglår "Butterfly" stekt med krydder og urter, servert med stekte poteter, Ciambotta (sennep) og ajvarsaus.
  • Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
  • Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med stekte poteter, Ciambotta og ajvarsaus.

Torsdag: 

  • Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Bakt sellerirotbiff (selleri) med løk servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).

Fredag: 

  • Varmmat: Thai kyllingcurrygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
  • Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Thai curry grønnsaksgryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.