Uke 41:  

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Falaffel (gluten, selleri) servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og urteyoghurt (melk).
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.

Tirsdag:

  • Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
  • Suppe: Kremet spinatsuppe (melk, gluten) servert med kokt egg (egg).
  • Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).

Onsdag:

  • Varmmat: Lunsjkaker (melk) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
  • Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Vegetarsnitzelservert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.

Torsdag:

  • Varmmat: Ovnsbakt Alascan pollock (fisk) servert med sitronsaus (melk), sauterte grønnsaker og kokte poteter.
  • Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med sitronsaus (melk), sauterte grønnsaker og kokte poteter.

Fredag:

  • Varmmat: Vårruller med kylling (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).