Uke 41:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Falaffel (gluten, selleri) servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og urteyoghurt (melk).
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
Tirsdag:
- Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
- Suppe: Kremet spinatsuppe (melk, gluten) servert med kokt egg (egg).
- Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
Onsdag:
- Varmmat: Lunsjkaker (melk) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
- Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Vegetarsnitzelservert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
Torsdag:
- Varmmat: Ovnsbakt Alascan pollock (fisk) servert med sitronsaus (melk), sauterte grønnsaker og kokte poteter.
- Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med sitronsaus (melk), sauterte grønnsaker og kokte poteter.
Fredag:
- Varmmat: Vårruller med kylling (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).