Uke 46:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med ris, mangochutney og raita (melk).
- Suppe: Kremet blomkål - og brokkolisuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
Tirsdag:
- Varmmat: Panert Alascan Pollock fylt med tomat og mozzarella (fisk, gluten, melk), med remulade (soya, egg), stekte poteter og maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt).
- Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med remulade (soya, egg), stekte poteter og maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt).
Onsdag:
- Varmmat: Lunsjkaker (melk) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
- Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (melk, sennep), tyttebær og stekte poteter.
Torsdag:
- Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
- Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med pommes frites, maiscoleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
Fredag:
- Varmmat: Boeuf Bourguignon. Klassisk fransk kjøttgryte med høyrygg og bacon, sopp, gulrøtter, hvitløk og løk (melk, gluten, sulfitt). Serveres med potetmos (melk, muskat).
- Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
- Vegetar: ¡ Jiihaa Vegetarenchillada ! (gluten,selleri, sennep, soya, melk) servert med salat og rømmedressing (melk).