Uke 24: 

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag: (Stengt - 2. pinsedag)

  • Varmmat: 
  • Suppe: 

Tirsdag:

  • Varmmat: Seibiff med løk (fisk) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).
  • Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
  • Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og soyasmør (melk, hvete).

Onsdag:

  • Varmmat: Pasta Bolognese (sennep, selleri) med spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
  • Suppe: Portugisisk klippfisksuppe (fisk) à la Spiseriet, servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Sauterte grønnsaker servert med tomatsaus, spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).

Torsdag: 

  • Varmmat: Fish`n Chips (fisk, gluten, egg) servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).
  • Suppe: Betasuppe (selleri, gluten) servert med flatbrød (gluten).
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med pommes frites, coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og tartarsaus (melk, egg, soya, sulfitt).

Fredag: 

  • Varmmat: Røkt svinekam servert med urtehollandaise (melk, egg), kokte poteter og sauterte grønnsaker.
  • Suppe: Fyldig sjampinjongsuppe (gluten, melk, soya) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med urtehollandaise (melk, egg), kokte poteter og sauterte grønnsaker.