Uke 47:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Kremet potetsuppe med olivenolje og urter (melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
Tirsdag:
- Varmmat: Bacalao (fisk, sennep) servert med aioli (egg, soya, sennep) og flatbrød (gluten).
- Suppe: Linsesuppe (stangselleri). En mettende, næringsrik og glutenfri suppe med grønnsaker og krydder.
- Vegetar: Linsegryte à la Andzrej (gluten, soya, sulfitt), servert med flatbrød (gluten).
Onsdag:
- Varmmat: Pasta Bolognese (sennep, selleri) med spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
- Suppe: Kremet fiskesuppe med fisk og grønnsaker (melk, fisk, selleri, sennep, sulfitt). Servert med flatbrød (gluten).
- Vegetar: Sauterte grønnsaker servert med tomatsaus, spaghetti (gluten)og revet parmesan (melk).
Torsdag:
- Varmmat: Bifangst av steinbit, ovnsbakt (fisk), servert med kapersmør (melk), smash poteter (melk)
og sauterte grønnsaker. - Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
- Vegetar: Bakt sellerirot (selleri) servert med kapersmør (melk), smash poteter (melk) og sauterte grønnsaker.
Fredag:
- Varmmat: Arroz con Pollo. Herlig risrett med kyllinglår og koriander.
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Arroz con verduras. Nydelig risrett med grønnsaker og koriander.