Uke 50:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med ris, mangochutney og raita (melk)
- Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
Tirsdag:
- Varmmat: Pankopanert torskefilet (gluten, egg, fisk) servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg)
- Suppe: Kremet vårløk – og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med quinoapilaff med grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
Ukens lokalmat onsdag:
- Varmmat: Stekte karbonader med løk (egg) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).
- Suppe: Klippfisksuppe (fisk) servert med flatbrød (gluten).
- Vegetar: Veggieburger (selleri, gluten) servert med bakte rotgrønnsaker (selleri), brun saus (gluten, melk), tyttebær og flatbrød (gluten).
Torsdag:
- Varmmat: Panert Alascan Pollock fylt med tomat og mozzarella (fisk, egg, gluten, melk) servert med remulade (soya, egg), coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og stekte poteter.
- Suppe: Kremet aspargessuppe (melk, soya) servert med chiliolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med remulade (soya, egg), coleslaw (melk, egg, sennep, sulfitt) og stekte poteter.
Fredag:
- Varmmat: Kylling og karrigryte (melk) servert med jasminris.
- Suppe: Meksikansk tomatsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten).
- Vegetar: Grønnsakscurry (melk) servert med jasminris.