Vintersykkelkampanjen vår er nå avsluttet for i år. Tusen takk for alle meldinger.

Vil du bli en av våre vintersyklister? Vi gjør 100 sykler vinterklare i løpet av november.

Vintersyklist på Lysakerlokket

For at vi skal klare å nå målene vi har satt oss om å få flere til å sykle i Bærum, må vi også sykle utenom sommerhalvåret. Vi ønsker at flere skal få prøve vintersykling, og derfor gjentar vi fjorårets kampanje og gjør 100 sykler vinterklare i løpet av november.

Alle som bor eller jobber i Bærum kommune kan søke om å få bli en av våre vintersyklister.

De 100 som blir valgt ut vil få en vinterpakke som består av halv pris på piggdekk, gratis omlegging til piggdekk, lys som monteres på sykkelen, refleksvest og service. Servicen innebærer sikkerhetssjekk, justering av gir og bremser og smøring av sykkelkjede. Samarbeidspartneren vår Bikefixx på Lysaker klargjør sykkelen mens du enter. Man vil også kunne låne en el-sykkel den dagen man velger å legge om til piggdekk hos Bikefixx. 

Ønsker du å bli en av våre vintersyklister? Send en e-post til sykkel@baerum.kommune.no. I e-posten skriver du kort om hva som er din motivasjon for å sykle vinterstid. Vi ønsker oss både nye og erfarne vintersyklister i alle aldre.

Det blir forventet at de som får vinterpakken vil sykle jevnlig gjennom vinteren. Alle som får vinterpakken vil våren 2019 også bli bedt om å svare på en spørreundersøkelse om erfaringene med vintersykling.